Search

22 BINAWELI

Just davant de la platja principal de Weligama es troba el 22 Binaweli, un hotel senzill amb forces habitacions grans i molt bàsiques.

La veritat és que té una situació immillorable davant les casetes de surf que conviden a llogar una taula per surfejar un dels punts més coneguts de Sri Lanka. És un edifici de 3 plantes que està en el carrer principal i té molts restaurants i cafeteries a prop sense necessitat d’agafar vehicle. Nosaltres anàvem amb el Tukie i era molt pràctic perquè podíem aparcar a dins mateix de l’hotel de forma segura.

Les habitacions són extremadament grans però poc cuidades, molt bàsiques i amb aire condicionat. La nostra tenia 2 llits i vistes a la piscina que hi ha a l’interior, ideal per refrescar-te o fer-te bany al tornar de la platja. La vam aprofitar un parell de dies i estàvem completament sols.

Els esmorzars els serveixen al menjador de la primera planta amb vistes a la carretera i a la platja. Suc de síndria natural, fruita, ous i torrades i cafè. Una cosa normaleta però suficient per començar el dia.

El personal va ser d’allò més agradable amb nosaltres i ens van convidar a fer surf a l’escola que tenen just davant del seu hotel germà, el 22 Weligama, de molt més nivell. Creiem que és un hotel amb un potencial increïble, amb moltes habitacions grandíssimes i un espai a l’interior com per organitzar un bon restaurant. Amb una mica més d’inversió segur que d’aquí poc canvia per complet.