Search
Denarau / Fiji / La Volta al Món / Nosaltres / Oceania

CELEBRANT 30 ANYS A FIJI

Passar la barrera dels 20 pot provocar vertigen, sembla que s’acabi una etapa, una de molt bona, ja que en la nostra societat els 30 és l’edat més comú per formar una família i tenir un estil de vida estable. Una etapa de lligams, tant familiars com laborals en la que sembla que la llibertat de la joventut va poc a poc disminuint. Doncs en el nostre cas no és així, sinó més aviat tot el contrari, jo passo la barrera enmig de l’etapa de la meva vida menys estable de totes en la que cada dia és diferent a l’anterior i sóc, som els dos, més lliures que mai.

Pel meu aniversari i com no podia ser d’una altra manera, el em Marc tenia una sorpresa preparada. L’aniversari passat va portar-me de sorpresa a Nova York per demanar-me matrimoni així que les expectatives estaven altes. Ja vam planificar els dies per que entrés a la tercera dècada de la meva vida des del paradís, i sí, Fiji és un petit tros de paradís. La nit anterior al meu aniversari vam passar-la al ressort Waya Lailai Ecolodge a la illa on estàvem, Waya Lailai,  que a més de ser un lloc maco, amb encant i tranquil, és de la comunitat on havíem passat els últims dies així que seguiríem envoltats d’aquesta gent encantadora i recolzant les iniciatives locals. El ressort és senzill, res luxós, però amb les millors vistes al mar, un bungalow espaiós i molt acollidor i bon menjar. Un molt bon lloc on acomiadar-me dels 20 per sempre.

A l’hora d’esmorzar, el personal de l’hotel em va sorprendre amb un enorme i boníssim pastís casolà i la cançó d’aniversari més animada que he sentit mai. I per acabar-ho d’arrodonir, i començar encara millor el dia si es pot, vam anar, per fi, a bussejar a les aigües cristal·lines de les Fiji.

La primera immersió va ser, de lluny, la millor que hem fer fins ara, a pinnical just davant l’illa. Milers de peixos de totes les mides, formes i colors, formacions coral·lines impressionants, una visibilitat increïble i, el millor de tot, un grup de taurons d’escull curiosos que ens van anar acompanyat durant tota la immersió. Mentre nedaven al nostre voltant, semblava que es preguntessin quin tipus d’estranya criatura era aquesta que tenien davant bufant bombolles. La immersió va ser tant bona que no vam poder resistir fer-ne una altre, al cap i a la fi només fas 30 anys un cop a la vida, no? En aquest segon spot entre milers de coralls i peixos de colors, vam veure el meu preferit, tortugues marines. Si aneu a Fiji no podeu deixar de bussejar!

Un cop fora de l’aigua vam acabar de gaudir de l’última estona de platja de les Yasawes ja que tornàvem a la illa principal. On? Això era sorpresa, però ja imaginava que a algun molt bon hotel per celebrar l’ocasió. I així va ser, al arribar a Port Denarau vam posar rumb cap a Westin Denarau, un resort 5* espectacular en el que per ser el meu aniversari van tenir el detallàs de deixar-nos una ampolla de cava, bé de fet champagne, a l’habitació.

Sempre és divertir arribar a un súper ressort amb les motxilles i que es pensin que t’has perdut! A l’hora de sopar vaig tenir el meu segon pastís d’aniversari, de nou amb cançó inclosa. En aquesta meravella d’hotel passaríem els següents dos dies abans de posar rumb cap a Vanuatu. Al matí següent ens vam despertar amb el millor esmorzar de les nostres vides. Que més que esmorzar vam convertir-lo en un brunch de bon matí, amb mimoses incloses. Un cop més, just abans d’acabar d’esmorzar quan ja estàvem molt i molt plens, em van portar un altre pastís d’aniversari, el tercer, mentre els treballadors cantaven davant de tot el restaurant.

El dia no acompanyava, per gaudir de les piscines, però vam saber gaudir del ressort de totes maneres, l’ampolla que teníem a l’habitació va ajudar a animar el dia de tempesta.

Arrancar els 30 en una illa paradisíaca i des d’un ressort de luxe amb la persona que estimes no està gens malament, no? Així fa menys mal fer-se gran!

ARTICLES MÉS LLEGITS
Sponsor
CATEGORIES DEL BLOG
MILLORS PAÏSOS PER VISITAR 2024
MILLORS CIUTATS PER VISITAR 2024
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com