Search
Abu Dhabi / Àsia / Emirats Àrabs / Orient Mitjà

EL CREIXEMENT D’ABU DHABI

La segona part del viatge va ser anar a conèixer la capital del país, Abu Dhabi, on li vam dedicar dues nit. Vam llogar un cotxe des de Dubai i vam arribar a través de les autopistes que creuen els estats entremig del desert.

Si ho comparem amb Dubai pot ser que hi hagin sentiments de decepció o de sorpresa si algú es pensa que la capital ha de ser més exuberant que la resta de les ciutats.

D’Abu Dhabi l’estrella, sense cap mena de dubte, és la Sheikh Zayed Mosque. La tercera mesquita més gran del món, desprès de La Meca i la Al-Masjid an-Nabawi d’Arabia Saudí. El dia que teníem previst anar a visitar-la, ens vam llevar pel matí i quan vam obrir les cortines de l’habitació ens vam trobar una tempesta de sorra per tota la ciutat espectacular.

No es veia res a tres metres i, amb molt de compte, vam poder conduir fins a la mesquita per visitar-la per dins. Amb un marbre blanc espectacular, una decoració àrab amb petites figures, làmpades i les catifes, fan que sigui una visita indispensable.

Per nosaltres, és inclús més espectacular per fora, amb una construcció imponent de color blanc, les seves cúpules majestuoses i els quatre minarets a les cantonades. Per això, vam decidir tornar el dia següent, ja sense problemes de visibilitat per poder contemplar-la.

Un dels altres punts turístics és Yas Island, una illa artificial a les afores de la ciutat on es realitza cada any el GP de F1 amb un circuit urbà. A més també hi ha el Ferrari World i el Yas Waterworld.

Es nota que estan apostant fort pel turisme i per la industria, construint alts edificis al centre, encara un pel desengelat en comparació a Dubai. A més, estan construint a l’illa de Saadiyat una àrea amb 4 o 5 museus entre els quals es troba el Louvre, el Guggenheim o el Museu Nacional per fomentar el continu creixement tant del país com de la capital, 8 vegades més rica en petroli que la pròpia Dubai.

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.