Search

ALEXA HOSTEL

ALEXA Hostel és un d’aquells llocs que sempre ve de gust anar. Amb un ambient jove però força tranquil, aquest hostel nou ofereix un allotjament molt còmode a ple barri de Nimmanhaemin, una de les zones més concorregudes de Chiang Mai amb botigues, restaurants i bars de copes.

L’ALEXA Hostel va obrir les seves portes a finals de 2017, així que pràcticament el vam estrenar amb menys d’un any de vida. Realment tot té aspecte de nou, amb unes habitacions immaculades, pintades de blanc i molt netes. Hi ha opció d’habitació compartida si es vol un allotjament més econòmic o també habitació doble. Això sí, tots els banys són compartits, cosa que no ens va suposar cap molèstia ja que estaven ultra nets les 24 hores. Per les dones que viatgen soles, hi ha l’opció d’allotjar-se en una habitació compartida de només femenina.

A més hi ha wi-fi en tot el hostel i esmorzar inclòs en el preu. Cada matí es serveixen torrades, ous i esmorzar occidental amb cafè i te en el seu restaurant Nimman Social. Aquí hi vam sopar una nit després de recorre’ns els temples de Chiang Mai. El menjar és força variat, hi tenen una mica de tot; menjar occidental com sandwich i amanides i menjar més local com curries, pad thai o altres especialitats tailandeses. Una bona opció és anar a mitja tarda, nosaltres ho vam fer un dia per actualitzar el blog prenen un dels cafès que preparen allà mateix. Per la nit també hi ha l’opció de prendre alguna copa i si és dijous o divendres hi haurà música en directe a la seva terrassa.

Ens va encantar la nostra estada a l’ALEXA Hostel, molt per sobre de les nostres espectacives. De tant en tant ens ve molt de gust estar un dies als hostels i conèixer les històries d’altres viatgers mentre compartim unes cerveses, en aquest cas, unes Chiang.