Search

AMARANDE HOTEL

Hi ha hotels que no deixen empremta i n’hi ha d’altes que recordes tota la vida. Bé doncs l’Amarande és un d’aquells que sempre recordarem per dos grans motius: primer per ser l’hotel més nou al que hem estat, gairebé estrenàvem l’habitació ja que feia menys d’un mes que estava obert. I després per ser el nostre primer Adults Only i quin gran encert, podem assegurar que no serà l’últim!

L’Amarande Hotel està situat a la zona de moda de Xipre, a Aya Napa, a l’est del país, on es concentren les millors platges de tota l’illa. Està a segona línia de mar però amb unes vistes espectaculars ja que no hi ha edificis al davant i té un accés molt ràpid a la platja que hi ha just al creuar al carrer.

La nostra experiència va ser completíssima en tots els sentits. A nivell de serveis és un hotel excel·lent tant pel que fa al menjar, copes o la pròpia piscina. 

A nosaltres no només ens van venir a buscar amb taxi a l’aeroport, com hem explicat, també ens van facilitar i gestionar una moto perquè ens poguéssim moure per la zona un dels dies que no teníem transport.

Una de les coses que més ens va agradar és com tenen organitzat els diferents àpats dins dels restaurants del l’hotel. Es pot escollir allotjar-se en règim d’allotjament i esmorzar, mitja pensió o pensió completa. Nosaltres ho teníem tot inclòs i això significa tenir un esmorzar bufet molt complet i d’una gran qualitat, dinar al Azure 47 a peu de piscina, i sopar al bufet Aleria amb vistes al mar. A més, pels clients que estan una setmana allotjats tenen el detall d’oferir un menú complet al restaurant Ezra, d’alta cuina a la carta.

Si comencem amb els esmorzars podem dir que són d’un altre nivell. Un bufet molt complet on no hi falta de res. La secció de plats calents amb ous fets al moment, sucs naturals, una selecció de formatges i embotits, amanides i per suposat, el racó dels dolços amb diferents pastes del dia, sucs naturals variats i cafès de qualitat. A nosaltres ens encanta esmorzar amb molta calma, sobretot quan estem de vacances i no ens importava gens aixecar-nos ben d’hora per aprofitar que el bufet estava gairebé buit i dedicar-li un parell d’horetes al primer àpat del dia.

Si al migdia ja començava a fer soroll la panxa, cap problema, el restaurant Azure 47 oferia una carta de diferents plats típics greco-xipriotes, amanides, pastes i una gran varietat de còctels, que preparen al moment amb fruits natural i que ens podíem prendre a les mateixes hamaques. A més, ens vam fer addictes dels cafès que ens preparaven, encara trobem a faltar els Caramel Iced Latt.

Nosaltres els matins que anàvem a visitar la zona o les diferents platges ja ens ho fèiem venir bé per dinar a l’hotel i, algun dia que vam dedicar-li més a relaxar-nos, ja ens va venir perfecte per no moure’ns de la mateixa piscina i és que nosaltres som d’explorar de primera a última hora, però un hotel així s’ha de gaudir.

A la nit, quan queia el sol, obrien les portes del Aleria, un bufet que canviava de temàtica cada dia de la setmana. El primer dia que hi vam anar era italià i personalment la millor nit de totes amb diferents pastes fetes al moment, carns, selecció de peixos, amanides, antipasti i mil opcions més. A nosaltres (sobretot al Marc) ens van encantar els postres tots casolans com el tiramisú, la panna cota, el zuccotto, el cannoli o una selecció de gelats. Els següents dos dies van estar enfocats a la cuina local xipriota i a la barbacoa.

L’última nit vam fer un sopar més romàntic al Ezra, el restaurant a la carta que ofereix un menú degustació molt elaborat. Un petit entrant amb un pa de gamba, ous de salmó, amb llavors i la seva salsa. Tot seguit el primer plat, un risotto de bolets i una pasta fresca amb ragu que vam compartir, com acostumem a fer per provar més varietat. De segon vam optar per un plat de peix i un de carn els dos molt gustosos i elaborats i una bomba de xocolata de postres.

Les habitacions de l’hotel son grans, amb un llit molt còmode i un gran finestral que dona accés a una terrassa, moltes, amb unes vistes al mar impressionants. El ser un hotel completament nou es nota, la decoració està molt cuidada i és moderna i acollidora alhora i han pensat en tots els detalls, la veritat és que ens hi haguéssim estat molts més dies.

L’Amarande, estem segurs que serà, si no ho és ja, un dels hotels de referència d’Aya Napa, ideal per a parelles i amics que vulguin gaudir d’un hotel de luxe desenfadat sense nens, amb un menjar exquisit, còctels, sucs naturals, detox i cafès de qualitat i un bon servei amb un personal amable i un tracte molt directe. A més, la situació és immillorable, al costat del Love Bridge i a 2 minuts a peu de la platja en una zona tranquil·la d’Aya Napa però a prop de tot. La clientela, al menys durant la nostra estada, era força jove (25-35 anys) cosa que afavoreix un bon ambient.