Search

ANANTA BURIN RESORT

L’Ananta Burin Resort va ser casa nostra durant els dies que vam anar a Ao Nang per visitar la zona de Krabi. És un resort ideal per anar amb nens ja que disposa d’una piscina amb tobogans aquàtics que fan que la canalla ho gaudeixi d’allò més en el que també hi ha un bar a dins, al més pur estil Riviera Maya, perquè els adults també s’entretinguin. És també una molt bona opció pels que busquen una mica més de pau ja que hi ha una altre piscina, apartada de l’anterior, molt més tranquil·la on poder fer un bany sense massa gent.

La nostra habitació donava a la planta baixa, amb accés directe a la piscina dels tobogans i una zona privada de solàrium que ens va anar de conya per treballar mentre ens posàvem morenos, gens malament no? Baixant les escales de la nostra terrassa ja s’entrava a dins de l’aigua, molt divertit! Era una habitació molt nova i gran, molt gran amb sofàs i un bany que es veia directament a través d’una vidriera. L´habitació estava completament equipada amb tot el necessari i més! I un llit enorme i molt còmode, nevera, sofà, tele, i bullidor d’aigua per preparar-te te i cafè en qualsevol moment.

L’esmorzar es serveix en forma de bufet al restaurant de l’hotel que està semi obert i dóna al carrer. Hi ha una mica de tot, moltes opcions asiàtiques, pastes, pa, fruites i una estació d’ous on et fan ous al gust al moment que pots acompanyar amb bacon, mongetes, salsitxes… No vam sortir pas amb gana!

Vam passar la nit de Halloween a l’Ananta Burin i el van decorar tot seguint la temàtica d’aquestes festes. Està molt ben situat en un dels carrers principals però en una zona una mica més tranquil·la i a pocs minuts a peu del mercat nocturn. Just davant hi ha infinitat de restaurants, bars, botigues, oficines de tours i lloguer de motos. Es pot arribar caminant a la platja en pocs minuts i tenen aparcament a dins del recinte, ideal per guardar la nostra moto durant la nit ja que a tots els llocs ens van demanar el passaport com a garantia per llogar-ne una.