Search

ARISTON HOTEL KYOTO

A l’Ariston Hotel de Kyoto i vam anar a passar les últimes nits de la nostra estada aquesta magnifica ciutat. Està ubicat força al sud, al costat de la parada de metro de Jujo i per nosaltres va ser ideal la ubicació per dos motius.

El primer perquè es troba a només 10 minuts caminant del temple més famós de tot Japó, el Fushimi Inari Taisha, o el temple de les toriisi això fa que es pugui anar d’hora abans que arribin totes les masses de turistes. La segona raó és perquè esta al costat de l’estació on s’agafa el tren cap a Nara, i ens va venir de perles per visitar la ciutat en un sol dia amb tren des de Kyoto.

L’Ariston Hotel Jujo té una sala d’estar gran, amb molts sofàs i un tatami típic japonès just abans d’entrar al menjador on es serveix l’esmorzar cada dia. Podríem dir que l’esmorzar és gairebé tot japonès, amb els seus plats tradicionals que a nosaltres no ens fan molt el pes a primera hora del dia però si que vam provar el sushi que serveixen. Com a plats més occidentals hi ha donuts de xocolata que estan boníssim i ens vam posar les botes, a més de cafè, sucs i iogurt.

Les habitacions són petites, o el que els japonesos denominen compactes, perquè aquí és gairebé la mida estàndard de la majoria d’allotjament. La veritat és que no hi faltava de res i s’estava molt còmode. Tot extremadament net seguint els patrons que ens havíem trobat fins ara. Teníem dos llits individuals però amb unes mides generoses i un mobiliari nou i modern.

Ha estat un hotel molt còmode, allunyat del centre però amb metro al costat cosa que facilita moure’s i considerem que és ideal per grups grans de persones ja que hi ha moltes habitacions i els espais comuns són ideals per compartir amb un bon número de gent.