Search

ARRELS DE L’EMPORDÀ

Una de les coses que ens emportem de la experiència americana és allotjar-nos en diferents apartaments de tot el país, cosa que casi no havíem fet durant la ruta pel món. La llibertat de cuinar-nos i tenir un zona al més semblant a un pis és una de les coses a valorar a l’hora de allotjar-se en un apartament.

Nosaltres, durant l’escapada a la Palafrugell vam decidir anar a els Arrels de l’Empordà, que a més a més de les facilitat que ofereix un apartament, ho combina amb els serveis que ofereixen els hotels.

Els apartaments Arrels de l’Empordà estan situats a Palafrugell, a cinc minuts a peu del centre i en una zona molt ben comunicada i pràctica per moure’s en cotxe. Disposen d’aparcament privat a l’interior i per tant, no suposa cap problema a l’hora d’entrar i sortir tants cops com es necessiti.

Nosaltres vam estar en un apartament d’una habitació amb llit de matrimoni, un bany gran, un menjador amb cuina americana i un sofà llit on podien dormir dues persones més. Un apartament molt còmode i ben equipat perfecte per gaudir d’uns dies amb amics, parella o família. A més, teníem una terrassa molt gran a la que vam aprofitar el segon dia per esmorzar-hi abans de començar la jornada.

El recinte compta amb piscina exterior situada en una terrassa, cosa que s’agraeix molt ja que no hi ha res com un banyet després d’un dia de platja!

Degut a les mesures de contenció del Còvid, han hagut de canviar el sistema d’esmorzars. Abans de la crisi sanitària oferien un bufet lliure que pel que hem pogut veure en fotos, sembla súper complet, ara però ofereixen un esmorzar a la carta igual de bo però bastant més limitat. La cafeteria Arrels, situada a la planta principal, ofereix un esmorzar pel públic en general i als hostes de l’hotel, on es pot escollir un entrepà, una pasta, un iogurt o una peça de fruita, un suc i un cafè. És un lloc agradable, molt ben decorat i molt acollidor per fer el primer àpat del dia. Ofereixen la premsa del dia i just al costat s’hi troba la recepció, que només arribar t’expliquen sobre les platges o diferents rutes que es poden fer pel voltant.