Search
Assegurança / La Volta al Món / Nosaltres / Preparatius

ASSEGURANÇA DE VIATGE AMB IATI SEGUROS (5% OFF)

Sempre hem cregut que per viatjar pel món és necessari tenir les esquenes ben cobertes. Com tothom diu, la millor assegurança és aquella que mai has de fer servir però, en cas d’utilitzar-la, t’ha d’oferir unes garanties, una confiança i una tranquil·litat màxima per no haver de preocupar-te durant les vacances o qualsevol altre viatge.  

S’ha de tenir en compte que en molts països la sanitat no està coberta. Qualsevol accident, malaltia o inclús una petita visita al metge pot costar molt i molt car. En segons quins països el hospitals locals, els públics, no ofereixen els millors serveis per tractar malalties, fractures, recuperacions o altres símptomes i és necessari anar a un centre privat, molt més car encara. 

Per tot això, i per gaudir de la volta al món sense preocupacions en aquest tema, nosaltres hem contractat IATI SEGUROS. 5% de DESCOMPTE en totes les cobertures!

Hem escollit per la cobertura de IATI BLOGGER I GRANS VIATGES, ja que s’adapta perfectament al nostre llarg viatge d’un any o més per tot el món. Hi ha dos modalitats: viatges llargs, de 6 a 12 mesos de duració o el de multi viatges, que cobreix tots els viatges de 90 dies màxim durant un any. Aquesta cobertura ha estat ampliada recentment a 200.000€ d’assistència mèdica al estranger i esports d’aventura. Ideal per nosaltres.

També disposen d’altres cobertures interessants adaptades a les escapades, vacances o viatges d’aventures:

IATI BÀSIC: 30.000€ de cobertura mèdica. La millor opció per viatjar per Europa i en sortides més curtes.

IATI ESTÀNDAR: 80.000€ de cobertura mèdica. Per viatges de mitja durada amb les cobertures clàssiques. Hi ha també l’opció Iati Estàndard Estudis si ets estudiant.

IAITI ESTRELLA: La tranquil·litat total amb 200.000€ de cobertura mèdica. Serveix per països com EEUU i Japó. Existeix igualment Iati Estrella Estudis i el Premium amb 500.00€ de cobertura.

IATI MOTXILLER: Té una cobertura mèdica de 100.000€ i és ideal pels viatgers que necessitin cobertura de rescats i esports d’aventura, ja que està inclòs.

*Cobertures actualitzades Agost 2018

 

PRIMERA EXPERIÈNCIA AMB IATI SEGUROS (AGOST 2018)

El nostre primer any de viatge ha passat sense majors incidències. Alguns problemes estomacals esporàdics i algun mal de cap que altre sense major conseqüència. No hem tingut problemes de robatoris, ni pèrdues d’equipatges i per tant no hem utilitzat l’assegurança de IATI que vam contractar per tot un any. Això és molt bona notícia ja que vol dir que fins ara tot anat sobre la seda.

La primera experiència amb IATI arribat poc més d’un any des de que vam marxar. Poques setmanes després de renovar l’assegurança per un any més. Estàvem a Filipines, a l’illa de Siquijor, visitant unes cascades molt conegudes on et pots tirar des de d’alt i refrescar-te una mica. De la manera més absurda possible, sortint de l’aigua caminant tranquil·lament el Marc es va donar un cop al dit del peu contra una roca que hi havia dins. Amb pocs minuts, es va tornar negre, inflat i no el podia moure.

Tot semblava indicar que s’havia trencat un dit del peu perquè l’endemà la cosa pintava molt pitjor. Així doncs vam enviar un email a IATI explicant la situació ja que no podíem trucar en aquell moment. Amb pocs minuts, concretament 2, ja vam rebre la resposta dient que l’operadora a Àsia ja estava informada i rebríem un email per gestionar la visitar a l’hospital. 

En menys de 15 minuts ens va contactar l’operadora amb la reserva feta per anar a l’hospital. Així doncs, quan vam arribar, ja ens estaven esperant, ens van fer la visita i ens van donar l’antiinflamatori adient. Per sort, el dit no estava fracturat així que només calia una mica de repòs. 

Després de la visita, vam rebre noticies de IATI preguntant-nos per l’estat del Marc i per si necessitaríem rebre més atenció medica en els propers dies. Molt ben atesos i molt eficients en tot moment. Increïble!

 

SEGONA EXPERIÈNCIA AMB IATI SEGUROS (OCTUBRE 2018)

Un parell de mesos vam tardar a necessitar de IATI per un segon cop. Aquesta vegada estàvem a Tailàndia, on vam anar a fer un liveabord durant 5 dies. Un creuar per les illes Similand i Surin amb l’únic objectiu de fer submarinisme, 5 cops al dia! Per fer-ho ens van demanar una assegurança de submarinisme que cobris qualsevol accident i vam contractar l’Assegurança IATI Motxiller que en cobria immersions fins a 20 metres. 

Tot va anar sobre rodes, increïbles immersions, però tanta aigua va passar factura. L’últim dia en Marc es va queixar de mal d’orella, li havia entrat aigua i no hi havia manera de que se li marxes. De fet, després del creuer vam anar a passar 4 dies a la selva, a Kaoh Sok en un resort al ben mig de res. Durant aquests dies el dolor va persistir, amb supuracions i inclús febre. Va ser llavors quan vam contactar amb Iati que ens va derivar a un centre clínic a Ao Nang, el nostre següent destí. 

La gestió va ser immillorable una altre vegada. Tot a través de emails, amb molta rapidesa, ja teníem la reserva aquella mateixa tarda. Ens van venir a buscar a l’hotel, no amb un taxi no, amb una ambulància! Una mica exagerats però l’únic vehicle que tenien per recollir als pacients. Un cop el doctor va fer la visita, ens va citar tres dies seguits per donar-li antibiòtic per vena, a més d’altres medicaments com gotes i antiinflamatoris. Tenia otitis a l’orella i l’antibiòtic li va fer baixar el dolor ràpidament. Gràcies un cop més per les bones gestions. 

 

TERCERA EXPERIÈNCIA AMB IATI SEGUROS (MAIG 2019)

Per sort la tercera experiència amb IATI SEGUROS no ha estat cap incidència mèdica. Com la nostra cobertura de viatges cobreix altres aspectes a més a més de la salut hem pogut aprofitar l’assegurança per gestionar la pèrdua de la nostra motxilla gran en el trajecte entre Katmandú i Hong Kong.

Quan vam arribar aquest petit país al sud de la Xina la nostra maleta s’havia perdut en durant l’escala que vam fer a Kuala Lumpur. Era el primer cop que ens passava en tot el viatge i un cop vam posar la reclamació a l’aeroport vam contactar amb IATI. A la motxilla gran hi havia absolutament tota la meva roba i bastantes mudes de l’Estel, així que necessitàvem comprar alguna cosa pel propers dies. Enseguida ens van respondre que teníem un reemborsament de 120€ per assegurat presentant tots els tiquets de compra que haguéssim fet. Així doncs vam aprofitar que teníem 240€ per anar a comprar roba. La maleta ens va arribar en dos dies directament a l’hotel i un cop vam presentar tots els tiquets enseguida ens van fer l’ingrés al nostre compte. Un cop més un tràmit molt fàcil i molt ràpid gràcies a la gestió de IATI.

 

ARTICLES MÉS LLEGITS
Sponsor
CATEGORIES DEL BLOG
MILLORS PAÏSOS PER VISITAR 2024
MILLORS CIUTATS PER VISITAR 2024
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com