Search

ATELIER POSHTEL PHUKET

L’Atelier Poshtel Phuket és un innovador hotel inspirat i decorat al més pur estil d’una galeria d’art. Ofereix habitacions dobles tipus loft, com la que vam estar nosaltres, amb una doble alçada on hi ha el llit a dalt i un bany i una petita sala amb sofàs i la tele a baix. També hi ha la possibilitat de dormir en una habitació compartida de 4 o 8 persones amb banys i dutxes per planta.

L’Atelier està ubicat a les afores del Phuket Old Town, envoltat de centres comercials i del que a nosaltres més ens va agradar el Chillva Night Market, a només 10 minuts caminant. Hi ha molta opció per comprar menjar en el Lotus que hi ha al davant, de tal manera que es pot utilitzar la cuina que hi ha a la planta principal, sobretot ideal per l’esmorzar ja que ells no l’ofereixen.

També hi ha una sala de cinema, amb una pantalla gegant i desenes de pel·lícules per veure. A davant hi ha un petit patí on es pot sortir prendre alguna cosa o simplement a menjar.

Nosaltres ens vam sentir molt còmodes el parell de dies que hi vam passar. La ubicació és bona, sobretot si es té una moto per desplaçar-se i en termes general un bon lloc per quedar-se mentre es gaudeix de Phuket.