Search
Austràlia / La Volta al Món / Oceania / YHA

CONEIXEM AUSTRÀLIA DE LA MÀ DE YHA

Austràlia, l’illa més gran del món i el sisè país més gran del planeta, supera en escreix al territori europeu. Austràlia mereix mesos per visitar-la però nosaltres només li podem dedicar tres setmanes, per tant, hem decidit visitar la costa est del país i l’illa de Tasmània. Tenim clar que hi ha dues maneres principals i ben diferents de conèixer Austràlia:

  1. Amb campervan, tal i com vam fer per Nova Zelanda.
  2. Desplaçaments en avió i dormir en diferents allotjaments.

Ens hem decidit per aquesta segona opció per varis motius. Un d’ells perquè les distancies entre els principals llocs són molt grans. Masses quilòmetres per tants pocs dies, això significaria jornades només de conducció i evidentment un increment de preu.

Ens fa espacial il·lusió aquesta opció perquè ens allotjarem en la cadena més important de hostels en tot Australia, YHA AUSTRALIA. Amb més de 80 hostels repartits pel país, és la xarxa més gran d’allotjaments en tot Austràlia i d’aquesta manera és més fàcil i còmode conèixer els millors racons d’aquest gegant d’Oceania.

YHA Australia té en els seus hostels tant habitacions privades com compartides. Nosaltres hem pogut gaudir de la comoditat de les habitacions privades com si fos un hotel i a la vegada de l’ambient juvenil i animat dels hostels, de poder-nos preparar el menjar cada dia en les seves cuines equipades i de les activitats diàries que organitzen.

A més, ofereixen paquets amb descomptes per tots aquells que decideixen fer de YHA Austràlia el seu allotjament en tot el país. Per exemple, reservar tres setmanes en els seus hostels surt a partir de 23 dollars australians (14€) la nit, gens malament eh!

 

Hem decidit explicar en aquest apartat la nostra experiència en cada un dels hostels que ens hem allotjat de la cadena YHA Australia, començant per Brisbane i Byron Bay, pujant fins al nord a Carins i Port Douglas, zona del sud amb Melbourne i Apollo Bay a la Great Ocean Road i per acabar a Tasmània amb Hobart i la traca final a Sidney. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.