Search

El Bagan Star Hotel es troba al poble de Nyaung U, a només 10 minuts del aeroport i ben situat per explorar els temples de Bagan. Les més de 80 habitacions que té estan ubicades al voltant d’un jardí central molt verd amb flors i palmeres. Les habitacions són correctes i còmodes, ben equipades amb tv plana i aire condicionat, súper necessari tenint en compte la calor que fa.

La mala noticia és que no té piscina i vindria de luxe per refrescar-se al tornar d’una jornada maratoniana per Bagan. Allà mateix, a la recepció informen perfectament de les opcions per visitar els temples i el recorreguts més típics encara que a nosaltres no ens van saber dir quins eren els que es podien pujar fins a dalt. També faciliten el lloguer de les e-bikes, indispensables per recorre tots els temples.

En el seu restaurant ofereixen un esmorzar molt complet cada matí. A nosaltres ens van combinar carta el primer dia i buffet la resta. Les dues opcions són bones perquè hi ha moltes coses per escollir. En el cas que es vulgui anar a veure la sortida del sol, sobre les 6h del matí, una bona opció es tornar a l’hotel per esmorzar abans de les 10h. A la planta superior hi ha una terrassa amb vistes al jardí on es serveixen cervesa freda cada tarda. Una bona zona per relaxar-se mentre es pren una copa.

En definitiva va ser una bona experiència la nostra estada a l’hotel amb un servei i una gent molt amable, com a la resta de Myanamar. Nosaltres a última hora vam decidir comprar un vol per anar a la platja abans que agafar el bus nit de mil hores i això ens va suposar fer una nit més a Bagan, va ser una llàstima que no en poguéssim quedar a l’hotel tot i tenir-lo buit del tot.