Search

Quina llàstima que ens coincidís amb mal temps la gran majoria de dies que vam estar al Baha Sea de Nassau perquè poc vam aprofitar el mar i les seves dues piscines.

Es tracta d’un allotjament a tocar de l’aigua, a primeríssima línia de mar, amb unes vistes espectaculars des de les habitacions. És més aviat un hostel tot i que hi ha habitacions privades dobles amb bany propi com la que teníem nosaltres.

Són dos edificis connectats per una piscina davant del mar amb cuina i varies zones d’estar, zones comunes amb sofàs i taules per menjar.

Nosaltres teníem una habitació amb un balcó magnífic encarat al mar i vam passar 5 dies per fer excursions, conèixer Nassau, descansar i acabar de preparar la ruta per Puerto Rico.

Hi ha l’opció d’escollir habitació compartida amb lliteres que surt més econòmic però, s’ha de tenir clar que les Bahames són cares en general, tan l’allotjament com el menjar. A pocs minuts caminant hi ha un supermercat on comprar aliments per cuinar en el hostel o també varis restaurants de menjar ràpid o menjar local.

Aquest allotjament està situat a un 10-15 minuts del centre de Nassau i és fàcil arribar amb busos públics que paren davant mateix. L’únic que s’ha de tenir en compte són els horaris ja que acostumen a acabar força d’hora per la tarda.

Baha Sea ofereix un menú que prepara un xef local en la seva cuina tan per esmorzar, dinar o sopar i té begudes disponibles a recepció com refrescos o cervesa. A més, ofereix diferents activitats com classes de ioga, llogar mascara de snorkel, kayak o la més coneguda que és banyar-se amb tres petits porquets que tenen amb propietat. A nosaltres ens hagués agradat coneixe’ls però per causa del temporal i de les fortes onades no ho vam poder fer.

És una bona opció per allotjar-se a la capital de les Bahames de la relació qualitat preu més acceptable possible ja que la gran majoria d’hotel són de categoria alta. A més, el fet de poder cuina abarateix molt els costos i si fa bon temps tenir el mar al davant és senzillament espectacular.