Search

És un autèntic luxe poder gaudir d’un resort com aquest a peu de platja, i més quan desgraciadament per ells no hi ha ningú més allotjant-se i el tenim completament per nosaltres sols.

Molta tranquil·litat i un servei de primera. El Blue Oceanic Bay té diferents vil·les a primera línia de mar i altres habitacions extra grans al darrera, amb un total de 22. Aire condicionat, nevera, tele amb pantalla plana i un llit comodíssim fan que es tingui tot el necessari per passar-hi unes bones jornades. Té una piscina amb vistes al mar increïble, on a partir de les sis de la tarda es pot veure com el cel es va convertint en taronja per acabar amb una posta de sol de somni.

La platja de davant de l’hotel hi ha bastantes roques, tot i que no és difícil trobar un caminet per entrar, a pocs metres es troben platges amb sorra fina sense cap roca per banyar-se.

L’esmorzar que ofereixen és molt complet, per primer cop en tot el país ens han ofert suc de fruita natural i s’agraeix moltíssim. Un o dos sucs de síndria pel matí fan encarar diferent tot el dia. Amb lo fàcil que és fer-ne i en canvi hi ha molts pocs llocs on estigui inclòs en l’esmorzar. A més, hi ha diferents opcions d’ous que fan al moment, hi ha cereals, plats asiàtics com arròs o noodels, pa torrat amb melmelada, iogurt, cafè, te i sempre un plat de fruita abans d’acabar.

El personal és, com en tot el país, d’allò més servicial. Ens van venir a buscar a l’aeroport, ens van reservar els bitllets d’autocar per anar fins a Yangon i en tot moment estaven a disposició.

Una autèntica joia davant del mar, per combinar platja i piscina després de fer ruta per la zona, que amb la calor que fa s’agraeix moltíssim. Les seves palmeres en el jardí no deixen de recordar que estem en un lloc tropical, i a les portes del Nadal se’ns fa inclús estrany poder-lo celebrar amb aquesta calor, mentre ens prenem una cervesa Myanmar ben freda dins la piscina i veiem la petita pagoda que han construït a dalt de la roca que hi ha just al davant.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com