Search

Un hotel amb encant es nota en seguida i el Brio Hotel és d’un d’aquests. Completament nou, obert pocs mesos abans que nosaltres hi anéssim va fer que passéssim tres dies magnífics a la capital del sud de Taiwan, Kaohsiung.

L’hotel és un edifici individual de 14 plantes el que significa que te vistes a la ciutat per tots els costats. Nosaltres teníem l’habitació a la façana davantera en un novè pis i era espectacular llavar-se cada matí i obrir les persianes i veure aquelles vistes. Està ubicat just al centre de Kaohsiung, davant de la parada de metro de Central Park pel que facilita la mobilitat en transport públic per la ciutat. És molt còmode sortir de l’hotel i tenir la parada de metro allà mateix. A més, també es pot anar caminat fins al Love River, al Pier2 Art Center o el Liuhe Night Market.

Només entrar a l’hotel es fa el check-in en una petita recepció de la planta baixa i quan es puja a la primera planta hi ha un lobby molt gran amb una altre recepció on es fa el check-out abans de marxar i el que per nosaltres va marcar la diferència durant tota l’estada: un petit menjador on es serveixen diferents àpats durant tot el dia.

Inclòs en l’estada, es pot gaudir de pastissets dolços i salats dissenyats per un xef amb estrella Michellin durant el matí o tota la tarda, amb refrescos, sucs tes i cafès. A partir de les 21.30 preparen una varietat d’amanides i sopes per acabar de fer l’últim àpat del dia. Tot boníssim, nosaltres vam menjar allà pràcticament cada dia!

Tot l’hotel està decorat de forma minimalista amb obres de diferents artistes locals de renom important. La nostra habitació era totalment moderna, amplia i lluminosa amb una vidriera que oferia unes vistes increïbles. El bany està separat amb una paret de vidre i dona un toc genial amb una banyera al mig. Teníem cada dia refrescos i un parell de bosses de patates gratuïtes en el minibar de l’habitació, ideal per quan es torna d’una calorosa tarda de visita. A més, s’està posant de moda en aquesta part d’Àsia oferir el Handy, una tauleta petita amb informació turística de la ciutat, internet i amb la possibilitat de fer trucades. Aquest te’l pots emportar mentre vas de visita per la ciutat i realment és molt útil.

L’esmorzar es serveix a la planta de dalt de tot, al restaurant Lookout. Les taules estan posades davant d’una vidriera gegant per esmorzar mentre es veu com s’aixeca la ciutat. És un esmorzar a la carta on es pot escollir entre menjar occidental, xinès o vegetarià. Nosaltres no ens hem pogut adaptar mai a l’esmorzar oriental i tirem més pel de casa nostra. Durant tots els dies vam escollir el mateix perquè estava boníssim.

Només començar ells ja porten una safata triple amb una amanida, pa i un parell de pannacotes. Després la nostra elecció d’ous Beneddicte i confit d’ànec amb verdures i, per acabar la part dolça amb gofres i pancakes. Era més semblant a un dinar i tot molt ben cuinat. La llàstima és, com passa a molts i molts hotels que si es vol cafè de màquina com un latte, espresso o capuccino el cobren a part, i no són barats. Encara no tenen clar en aquests mons asiàtics lo important que es per nosaltres despertar-se pel matí amb un bon cafè.