Search
Austràlia / Brisbane / La Volta al Món / Oceania / YHA

BRISBANE, LA GRAN SORPRESA

Brisbane ha estat la nostra primera presa de contacte amb Austràlia. Una ciutat de la que no esperàvem gran cosa i ens ha sorprès molt i molt positivament. És una de les ciutats més grans del país, la capital de l’estat de Queensland. La seva situació geogràfica li proporciona un clima molt agradable i tot i ser una gran ciutat té un ambient tranquil i relaxat més semblant al d’un poble.

Vam passar-hi tres nits, temps suficient per veure el millor de la ciutat. Aquí vam fer per primer cop un city tour amb segway, i ens va encantar, segur que no serà l’últim. Vam fer-ho amb Kangaroo Segway Tours, una empresa força jove però la primera en portar aquest mètode de transport al país. El seu fundador, en Kevin, va viure un temps a Califòrnia, on va conèixer el segway i va portar-ho cap a Austràlia. És realment una manera excel·lent de veure la ciutat ja que en unes 3 hores pots veure tot el centre. Es fa un recorregut molt ben organitzat pels principals punts d’interès, creuant el riu pel Jardí Botànic i travessat South Bank, ens van anar explicant les diferents zones i edificis més importants pels que anàvem passant.

Vam allotjar-nos al Brisbane City YHA, un hostel gran, modern i súper ben equipat. Amb una terrassa a l’àtic amb piscina i unes vistes precioses de la ciutat, feien que els esmorzars i els sopars allà fossin simplement increïbles. La nostra experiència AQUÍ.

El que més ens va agradar de la ciutat sens dubte és lo ben cuidada que està i tota la infraestructura que hi ha per millorar la qualitat de vida dels seus habitants. La zona de South Bank n’és un molt bon exemple. Una àrea lúdica al centre de la ciutat, al costat del riu, on hi ha una piscina pública, una platja artificial, barbacoes elèctriques d’ús lliure, zones de pícnic, bars, restaurants, teatres, museus, paradetes de tot tipus els caps de setmana… Aquí els impostos sí serveixen per alguna cosa!

A South Bank hi vam passar la major part del temps, primer en els mercats d’artesania, després a les increïbles piscines municipals on hi ha wi-fi gratuït i finalment fent una barbacoa al mig del parc amb vistes als edificis més alts de l’estat.

 

 

 

 

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.