Search
Àsia / Buriram / La Volta al Món / Sud-Est Asiàtic / Tailàndia

BURIRAM, MOTO GP AMB AMICS

El que més ens queda marcat en aquest viatge són les experiències que anem acumulant al llarg dels dies. Una d’elles ha estat a Burinam una ciutat a 400 km de Bangkok on s’ha celebrat el Gran Premi de motociclisme de Tailàndia per primera vegada. 

Ja teníem marcada la data en el calendari des de feia alguns dies, i com ens trobàvem a Bangkok vam decidir anar-hi per trobar-nos amb l’Aleix Espargaró i en Joan Lacueva, dos amics de la infància amb els que ens vam retrobar després d’uns quants anys. Va ser una pena que en Jorge Lorenzo estigués lesionat i no participés ja que hauríem coincidit amb el Marc Balsells i ens haguéssim retrobat a Buriram amb un bon grup d’Ametllatans.

Les combinacions per arribar no van ser fàcils. Per una banda hi havia el tren, tot esgotat menys els seients d’última classe. Bastant poc viable tenint en compte que era un trajecte de 8 hores durant la nit. Vam trobar finalment un bus nit força còmode que amb menys de 6 hores ens va deixar a la capital de la província. Com no hi havia allotjament disponible en tota la ciutat vam optar per viatjar de nit i així aprofitar tot el dia sencer al circuit.

Va ser una jornada increïble, ens ho vam passar d’allò més bé amb tot l’ambient que mou un gran premi de MotoGP, això sí, amb una calor inaguantable. A primera hora vam poder veure el WarmUp des del box de l’Aleix, amb les indicacions del seu equip i els nervis que es viuen des de dins. Al finalitzar vam anar a la sortida dels boxs on es podia “passejar” per la pista mentre esquivàvem els fans i fotògrafs que volien veure els pilots i les seves motos. Òbviament on més afició hi havia era en el box del Màrquez i del Rossi, ple a rebentar. Quina va ser la gran casualitat que l’Estel es va trobar allà amb un antic company d’escola, l’Alfredo que condueix ni més ni menys que el Safety Car durant les curses.

Vam poder veure la cursa de MotoGP des de la primera graderia després de la recta, i quina cursa! Emocionant fins l’última corba on en Màrquez va avançar al Doviciozo per deixar el campionat gairebé decidit. Com teníem accés al Paddock vam poder anar-hi després per veure com feien les entrevistes als pilots i compartir els últims moments amb en Joan i l’Aleix.

Un gran dia que esperem repetir aviat, qui sap si en la proper mundial podem coincidir altre vegada per Europa, no estaria gens malament!

ARTICLES MÉS LLEGITS
Sponsor
CATEGORIES DEL BLOG
MILLORS PAÏSOS PER VISITAR 2024
MILLORS CIUTATS PER VISITAR 2024
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com