Search

El Byron Bay YHA acaba d’inaugurar la seva nova extensió i realment a quedat espectacular. Aquest hostel està situat al centre de la població surfera més famosa del país i com no podia ser d’una altra manera, està totalment ambientat en el surf. Només arribar a la recepció ja et trobes amb tot tipus de taules de surf que lloguen a molt bon preu per hores o dies. I les zones comuns estan decorades amb motius surfers. Ens va enamorar un mapa mundi que hi ha dibuixat on hi ha marcats els millors spots de surf de tot el món!

Vam allotjar-nos en una habitació doble amb bany privat a la zona nova del hostel, nova novíssima! Semblava que l’estrenéssim nosaltres! Es tracta d’una habitació senzilla, amb un llit molt còmode, un armari i un bany digne d’un hotel amb una dutxa enorme i gel i xampú ecològics de Nova Zelanda.

Les zones comuns són espectaculars, una piscina amb puffs i hamaques per pendre el sol, una cuina enorme en comparació al tamany del hostel, molt moderna i perfectament equipada i una terrassa coberta menjador.  Tot amb un ambient i rollo surfer que fa que sigui impossible oblidar on ets. Hi ha també una zona de tele amb sofàs i una bugaderia a molt bon preu.

Ofereixen també activitats a preus especials entre les que la reina és, com no, les classes de surf. Hi ha activitats diaries gratuïtes com pancakes per esmorzar alguns dies de la setmana, sortides al far i a la platja, nit de cinema… El wi-fi gratuït arriba pràcticament a tot el hostel, a nosaltres ens arribava fins i tot a l’habitació, però això depèn de lo a prop que estiguis de recepció. És força lent per això però per whatsapp, e-mail i xarxes socials és suficient amb una mica de paciència.

La seva situació és ideal, a un carrer tranquil al costat del carrer principal, envoltat de bars, restaurants i botigues i a 400 metres de la platja principal. Byron és petit, el poble es recorre en pocs minuts caminant i val la pena allotjar-se al centre per no perdre’s la seva vida nocturna quan grups locals i solistes inunden els carrers amb la seva música.

L’ambient d’aquest hostel és boníssim, sens dubte l’aura bohèmia i festiva de Byron hi arriba. El personal tant fixe com voluntaris són encantadors i està tot sempre net i en bones condicions. És realment un hostel espectacular i les 3 nits que ens hi vam allotjar se’ns van passar volant.