Search

Com el seu propi nom indica, Cairns Central YHA està situat al centre de la ciutat i des d’aquí es pot anar caminant en pocs minuts a tota la ciutat i tots els transports públics estan l’abast. És un hostel petit i tranquil, amb una piscina i zona exterior per menjar o simplement socialitzar gaudint del clima tropical del nord del país.

Vam estar en habitació doble amb bany compartit. L’habitació era senzilla però còmoda i amb aire condicionat (cosa que s’agraeix molt amb les temperatures de la zona). Els banys compartits estaven molt nets i amb dutxes ben preparades amb zona de canviador i bona pressió i temperatura d’aigua.

El millor? Cada matí, just davant de la piscina hi ha algú del staff preparant pancakes gratuïts per tothom, boníssims! Un molt bon punt a favor també és que el wi-fi gratuït arriba a quasi tota la zona comú tot i que és molt millor a la recepció i voltants. Si vols pots comprar wi-fi de pagament, més ràpid i amb millor cobertura.

Hi ha una bugaderia completa que funciona a monedes, una cuina molt ben equipada i molt gran pel tamany del hostel, una menjador interior amb tele i zona d’intercanvi de llibres. És un hostel clàssic, amb un ambient principalment jove però tranquil. Es nota que Cairns és un destí centrat en la Gran Barrera de Corall i els tours per veure-la surten ben aviat; les nits al hostel són molt i molt tranquil·les! 

Com a tots els YHA, hi ha activitats diàries, nosaltres vam enganxar el vespre de vi i formatge gratuït per tots els hostes i la nit de cinema a la fresca, en la que posen una peli en una pantalla gegant a la zona exterior. Hi ha moltes activitats diferents depenent del dia de la setmana, que ajuden a socialitzar i a passar una bona estona mentre es descansa o es llegeix un dels llibres que tenen per fer intercanvi. Nosaltres ens vam quedar amb una guia de tot Austràlia de la Lonley!