Search
Àsia / Cameron Highlands / La Volta al Món / Malàisia / Sud-Est Asiàtic

TREKS PER CAMERON HIGHLANDS

Una petita parada de dos nits ens va venir bé per canviar la calor de les illes Perhenitan per la fresca (amb una mica de pluja) de Cameron Highlands.

Aquest altiplà es troba al centre de Malàisia i va ser una parada tècnica abans d’arribar a l’illa de Penang. És un lloc força turístic i es troba molt motxiller amant de la muntanya i de les excursions. Hi ha diferents rutes marcades per dins dels boscos i es pot combinar amb conèixer les plantacions de té i maduixes que hi ha al voltant de Tanah Rata, el poble principal.

Vam aprofitar el primer dia, que no plovia, per fer un parell de rutes pels voltants. Vam escollir la ruta 5, una part de la 6 fins arribar a Gunung Berembun i tornar per la ruta 7. És una combinació fàcil i agradable ja que ens vam trobar molt poca gent pel camí. Com havia plogut els dies anteriors relliscava una mica però sense gaire dificultat. Els paisatges són increïbles i vam acabar passant pel mig d’un cultiu de maduixes que estaven de mort!

Aquí és molt típic el Hot Pot, la típica olla xinesa on se li tira verdures, fideus, carn, pollastre i algun marisc a dins i es va agafant un cop està cuit. A tot arreu està anunciat i no podíem marxar sense provar-ne un, sobretot després de tant de temps des de que vam estar a Xina.

El dia següent vam anar a veure les plantacions de te de la Cameron Valley. Són interessants però massa preparades per rebre turistes, sobretot locals. Preus súper inflats per un tassa de te i ja no diem si es vol fer un petit àpat. En definitiva, una petita parada per refrescar-nos, canviar el banyador pels pantalons llargs i conèixer una mica els aires de la zona central del país.

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.