Search

HOTEL BOUTIQUE CAN VISTABELLA

Sempre s’ha dit que després de la tempesta arriba la calma i no podria ser menys a Eivissa. Arribàvem a l’Hotel Boutique Can Vistabella després d’una forta tempesta, amb petites inundacions al carrers, per gaudir una mica de la calma i dels primers rajos de sol que penetraven amb les clarianes.

Aquest hotel es troba molt a prop de la ciutat de Sant Antoni, a pocs minuts en cotxe cap a l’interior. És una zona enjardinada amb moltes plantes, arbres i amb una il·luminació suau per la nit que et trasllada immediatament a un lloc amb calma on poder-se relaxar.

En el centre hi ha l’ànima de l’hotel, una piscina gran i el restaurant on es serveix l’esmorzar pel matí i, on també tenen una carta per poder-hi dinar i sopar.

A la resta del complex hi trobem un cinema a la fresca, amb un gran pantalla on poder veure pel·lícules, una zona per fer barbacoes i paelles amb un petit solàrium i un hort on cultiven productes pel restaurant. A més, les habitacions estan repartides per tot l’espai de manera que s’obté la intimitat suficient.

Nosaltres teníem una vil·la privada situada a l’entrada. Un apartament tot obert amb una cuina i una sala d’estar al davant i el llit de matrimoni amb el seu bany al darrera. Tota la decoració segueix el mateix estil contemporani i de disseny i la veritat és que són unes habitacions molt còmodes. Es pot aprofitar la cuina i la nevera per preparar-se alguna cosa de menjar i la seva gran terrassa per descansar.

Vam anar a esmorzar els primers dos dies a la terrassa de la piscina on es serveixen a la carta diferents plats o menús segons el que es prefereixi. Nosaltres vam optar per unes torrades amb embotits i advocat, acompanyat de fruita, iogurt i un croissant amb cafè amb llet deliciós. També es poden escollir sucs detox de diferents fruites.

Can Vistabella és un molt bon llocs per allotjar-se en aquesta zona de l’illa. Sobretot si el que es vol és calma i tranquil·litat i sortir de les grans aglomeracions. S’hi poden fer massatges o classes de ioga i sobretot és un lloc clau per gaudir d’una Eivissa més espiritual.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com