Search

El Chow és sens dubte el restaurant de moda de Wellington. Un local divertit, sense complexes, casual i amb caràcter i carisma propis. Està freqüentat sobretot per gent jove, tant parelles com grups d’amics. És un lloc on beure, menjar i sobretot passar una bona estona. L’ambient és distès i relaxat i el servei proper.  

El menjar, asiàtic, majoritàriament japonès és senzillament impecable. Hi ha moltes opcions entre les que escollir, plats petits d’altres contundents, els cambrers expliquen el menú perfectament, nosaltres vam fer cas als seus consells i el sopar va ser tot un èxit. Lo ideal és compartir alguns plats dels petits i un de gran.

Nosaltres vam escollir les gambes a la brasa, el tataki de tonyina, els calamars arrebossats i els rolls de salmó a la planxa com a plats petits i un curri d’ànec amb arròs amb coco com a principal. Es molt difícil quedar-nos amb un plat, ja que ens van agradar tots i cada un i, a jutjar pel que veiem a les taules veïnes, els altres plats de la carta són també un espectacle, així que vam entendre perfectament perquè aquest local és tant i tant popular.  

Els postres són molt sorprenents ja que utilitzen receptes europees tradicionals i els donen sabors asiàtics i el resultat és sorprenent, innovador i boníssim! Vam decidir-nos per un púding de mango, coco i xocolata blanca i un brownie de xocolata negra especiat amb gingebre i herbes aromàtiques. Sona bé? Doncs encara és millor al paladar.

 I sobretot s’han de tastar els còctels, n’hi ha amb i sense alcohol. Nosaltres vam anar-hi just el dia que feien 2×1 en còctels i vam prendre dos Dr. Who que ens va agradar tant que vam repetir! Tenen diferents promocions varis dies de la setmana!

Millor reservar, ja que s’omple i s’hi fan cues, nosaltres hi vam anar un dilluns a la nit i per qui no havia reservat hi havia una estoneta d’espera… així que imaginem que els caps de setmana deu ser una bogeria! Un cop hi has menjat, però, entens perfectament el perquè d’aquesta gentada. És un d’aquells restaurants que podríem anar cada mes i no avorrir-nos, és boníssim, a bon preu, amb una carta àmplia i fresca, begudes excel·lents, terrassa, bon ambient i decoració moderna i urbanita.