Search

APARTAMENTOS DIXIE

En els Apartaments Dixie vam estar per primer cop, després de quatre mesos, realment com si estiguéssim a casa. Es tracta d’un bloc de pisos situat a 5 minuts a pas tranquil de la plaça central i del mercat principal i just davant del mar i el centre comercial cosa que el fa comodíssim tant per anar a comprar ja que al centre comercial hi ha supermercat com per moure´s per la ciutat.

L’edifici ofereix gimnàs, dues piscines amb solàrium i zona de joc per a nens en una de les terrasses i zona de barbacoes amb taules i cadires al terrat on pots fer un asado mentre gaudeixes de les espectaculars vistes al mar i a la ciutat que té aquest edifici al ser un dels més alts d’Antofagasta. Què més es pot demanar?

Els apartaments per dins ho tenen tot. Nosaltres ens vam allotjar en un d’una habitació i vistes al mar que té una terrassa prou gran com per tenir-hi una taula i dues cadires en les que vam gaudir d’unes postes de sol espectaculars mentre brindaven amb pisco sour. Una cuina/menjador perfectament equipats i sala d’estar amb tele i sofà. L’apartament té tot el necessari per fer-te sentir a casa i està decorat amb gust, teníem fins i tot un petit arbre de Nadal ja que s’acostaven les dates. Els apartaments tenen servei de neteja diària i, el més important, molt bon wi-fi!

El tracte va ser boníssim també, la Cristina, la propietària, és encantadora i s’ofereix a ajudar-te en qualsevol moment.  A nosaltres ens va agradar tant que vam allargar l’estada dos dies més!