Search

La nostra experiència en apartaments als Estats Units no acaba i estrenem una cadena nova per nosaltres a New Orleans, el DOMIO Baronne Street.

És un edifici sencer situat a 10 minuts caminant del centre de la ciutat, de la emblemàtica zona de French Quarter, en una antiga àrea industrial amb comerços i supermercats ben a prop.

Tot i que són apartament, els serveis són molt semblants als d’un hotel. Hi ha recepció 24 hores on et fan el check in només arribar i et guarden les maletes en cas de marxar per la tarda com vam fer nosaltres. Les zones comunes estan equipades amb una sala de jocs, un gimnàs que pot fer servir tothom, una sala de treball i una piscina al terrat amb unes vistes magnifiques a la ciutat.

Els apartaments són molt gran, són pisos sencers amb varies habitacions. Nosaltres en teníem dues de dobles, amb un parell de banys i una cuina americana en el menjador. La decoració ens va encantar, amb un estil chick industrial que ho feia encara més acollidor. Hi ha rentadora i secadora a dins de l’apartament, a més de televisió i wi-fi que funciona perfectament.

Al arribar ens van rebre amb una cistella de productes locals de New Orleans com a obsequi, un detall que ens va encantar. Cafè i Beignets del Cafè du Monde, salses picant autèntiques de la ciutat, patates i conserves fabricades a Louisiana i un dolç de praliné molt famós.

Vam passar tres dies magnífics a l’apartament on ens vam poder cuinar el dinar o preparar l’esmorzar de cada matí. Vam gaudir d’unes hores a la piscina abans de començar la jornada i ja tenim ganes de conèixer el següent apartament de DOMIOS, el del centre de Miami.