Search

Arribàvem a Miami amb les expectatives molt altes després de passar 3 dies en el DOMIOS de New Orleans. Doncs només arribar en el nostre nou apartament de DOMIOS Miami vam al·lucinar.

Estàvem a planta 25 d’un modern edifici en un apartament amb tots els luxes possibles i sobretot amb unes vistes impressionants al Airlines Arena i a bona part del downtown de Miami.

Aquests apartaments de DOMIOS eren diferents als anteriors pel que fa a la decoració. Una mica més moderna i no tan industrial, amb unes vidrieres d’escàndol, tres habitacions dobles on hi cabia tota una família, la cuina americana del mateix estil i un balcó que convidava a passar les tardes veien com es ponia el sol per darrera dels gratacels.

Els serveis, molt ben cuidats per part de la companyia, eren els mateixos que a NOLA. Per una banda una piscina molt gran amb gimnàs i zona de descans a la planta 10. Nosaltres la vam fer servir cada dia i és que a Miami fa molta calor i s’agraeix poder refrescar-te. També hi ha recepció 24 hores on es pot fer el check-in i guardar les maletes com a màxim tot un dia.

La ubicació era més que correcta a dos minuts caminant del tramvia gratuït que va per tota la ciutat o a 10 minuts dels llocs de més interès del centre.

La nostra habitació era molt especial, feia cantonada amb unes parets de vidre i unes vistes de pel·lícula. De fet, vam dormir amb la persianes pujades la majoria de nits per poder veure la sortida del sol per darrera el mar des dins del llit.

Vam passar tres fantàstics dies abans de començar la ruta pel Carib i vam poder preparar amb calma els pròxims destins des del balcó o la piscina. Hi ha wi-fi que funciona perfectament i ens vam poder cuinar el sopar un parell de dies, fet que s’agraeix perquè surt molt més barat que qualsevol restaurant. Ens va agradar combinar la comoditat d’un apartament amb la independencia que això suposa, tenint la cuina i el menjador amb els serveis propis d’un hotel com la recepció o la piscina.

Tot un encert que ens agradaria repetir en la següent ocasió. A més, Domios té varis apartaments repartits per Miami així que tocarà provar-ne algun altre.