Només arribar ja ens van oferir un còctel de benvinguda mentre fèiem el check-in. Tot l’hotel està decorat amb un estil molt balinès, amb detalls completament indonesis que et transporten al que per nosaltres encara era un país desconegut. El nostre primer allotjament a Indonèsia no podia tenir millor pinta.
La nostra habitació estava al pis superior, amb una terrassa amb vistes a la piscina i a la resta de l’hotel. Per dins, senzillament increïble. Un llit extra gran de l’estil balinès dominava la sala, amb televisió i aire condicionat.
L’hotel té zona de spa, una piscina gran per poder nedar tranquil·lament i una altre enganxada per nens, una zona per resar on són benvingudes totes les religions, el seu lobby principal i el restaurant, el Secang Merah Resto, on predomina per sobre de tot el menjar indonesi.
En aquest restaurant serveixen l’esmorzar cada dia. Hi ha una zona de buffet molt complerta amb dolços i salats variats. Fruita, iogurt, capuccinos autèntics i a més fan gofres al moment. Es poden escollir opcionalment plats típics indonesis amb un menú local que va a part. Nosaltres no vam deixar de provar-los, alguns tan bons com torrades amb alvocat, tomàquet i ou pouche.
A l’hora de sopar la carta que ofereixen és molt complerta. La gran majoria són plats locals com els típics fideus i arròs fregit (mie goreng i nasi goreng) i, altres més elaborats.
Dins el Dasun Village organitzen excursions tan a Prambanan com a Borobudur. Nosaltres vam contractar la segona per veure la sortida del sol i ens vam preparar l’esmorzar per endur abans de marxar, els preus són molt competitius i el servei excel·lent.
La nostra experiència va ser tan bona, no només amb l’allotjament sinó també amb la gent que ho porta, que vam allargar un dia més l’estada. Ha entrat sense cap mena de dubte a la nostra llista top d’hotels en el viatge.