Search
, , ,
La Volta al Món / Milford Sound / Nova Zelanda / Oceania

MILFORD SOUND, EL FIORD PER EXCEL·LÈNCIA

Milford Sound és el fiord dels fiords, el fiord més conegut de Nova Zelanda i sens dubte el que més visitants rep. La manera més pràctica per anar és des de Queenstown ja que es troba 5 hores en cotxe a la regió de Fiordland. Teniem dues opcions per anar a visitar-lo:

  • Conduir amb la nostra furgo fins allà i agafar un vaixell per fer el típic creuer de dues hores en el que es visita el fiord.
  • Agafar una excursió amb bus des de Queenstown d’un sol dia i amb el vaixell inclòs.

Vam escollir aquesta segona opció amb GO Orange. Anàvem curts de dies i no podíem dedicar-li dos o tres que necessites si vas pel teu compte i d’aquesta manera també estalviàvem amb benzina, gens barata en tot el país. Sacrificàvem la llibertat d’anar pel propi compte però guanyàvem en estalvi i en temps.

Go Orange ens va passar a buscar pel centre de Queenstown sobre les 7 del matí en un bus panoràmic: sense cortines, tot finestra, inclòs el sostre. Vam fer una parada de descans a Te Anau, el poble que queda  abans d’entrar al parc i on es poden trobar alguns campaments si es prefereix anar amb vehicle. Des d’allà vam seguir parc natural endins fen diferents parades per gaudir de la bellesa del paisatge, fins arribar al port on vam embarcar al propi vaixell de la companyia per gaudir de l’espectacle de Milford Sound. El recorregut dura unes dues hores i amb Go Orange hi ha menjar inclòs (fish&chips si hi vas a l’hora de dinar com nosaltres, carrot cake a la tarda i bagel pel matí).

És realment preciós, surts del port situat a l’inici del fiord i arribes fins a mar obert navegant per un costat i per l’altre s’hi va de tornada, per no perdre detall. És una de les imatges característiques de Nova Zelanda i amb motiu. Nosaltres vam veure dofins durant el trajecte i vam sortir el doble de contents!

Últims viatges