Search
, , ,
La Volta al Món / Puerto Varas / Sud Amèrica / XILE

PUERTO VARAS, ANTIGA COLÒNIA ALEMANYA

Puerto Varas és un dels pobles més bonics de la zona i ha estat el nostre camp base per entrar a la Patagònia i preparar una ruta òptima. Nosaltres hem fet d’aquest poble un punt clau per desplaçar-nos primer cap a Chiloé i seguidament cap a Bariloche, a través del Cruce Andino.

Puerto Varas es troba dins la zona que va ser en la seva època una de les colònies alemanyes més grans de Xile i d’Amèrica i les restes d’aquesta cultura són evidents no només en l’arquitectura de la zona, sinó també en la gastronomia. La cervesa té un pes tant o més gran que el vi en aquesta zona on es troba elaboració artesanal a cada cantonada.

La ciutat està a la vora del llac Llanquihue, del volcà Osorno i del volcà Calbuco, del quals es tenen unes magnífiques vistes des de la costanera, el passeig que travessa el poble per la costa. A només 15 minuts de Puerto Montt, ofereix més tranquil·litat i a nosaltres ens ha agradat més per passar-hi un parell de dies, passejant i visitant les cases històriques d’estil alemany que hi ha repartides per la localitat.

Aquestes casones, com se les anomena, formen part d’un barri patrimonial del qual es pot fer un recorregut a peu per visitar-les en unes 2 hores. Declarades monuments històrics, són clars exemples que l’arquitectura alemanya va deixar com herència a finals del segle XIX en aquesta zona.

Una d’aquestes edificacions històriques és The GuestHouse, un allotjament molt acollidor amb diferents habitacions i una zona comú molt agradable, en la qual hi ha una llar de foc encesa tot el dia, i va ser on nosaltres vam passar la nit de Reis. La nostra experiència AQUÍ.

ARTICLES MÉS LLEGITS
Sponsor
CATEGORIES DEL BLOG
MILLORS PAÏSOS PER VISITAR 2024
MILLORS CIUTATS PER VISITAR 2024
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com