Search
, , ,
La Volta al Món / Nova Zelanda / Oceania / Queenstown

QUEENSTOWN, CAPITAL DE L’AVENTURA

Així és els locals defineixen Queenstown, com la capital de l’aventura. I no gratuïtament ja que quan arribes allà et dones compte dels centenars ofertes d’activitats que hi ha per fer a la ciutat. Nosaltres vam optar per fer tirolines amb Zip Trek Eco Tours. Un circuit de 6 tirolines cada cop amb més pendent fins arribar a l’última, la qual diuen que és la més inclinada del món. Hi ha varis recorreguts, el nostre era un total de 3 hores amb una petita caminada pel bosc inclosa. Tot una experiència!

Per pujar a dalt de tot de la muntanya de Queenstown amb telefèric s’ha de comprar un tiquet (també es pot pujar caminant). Un trajecte val uns 21€ per persona i és des de dalt on es realitzen la gran majoria d’activitats. Parapent, descens amb bicis, puenting,… i les activitats d’aigua es fan al llac.

No podíem marxar de la ciutat sense tastar el que qualifiquen com el millor xai de tot Nova Zelanda, el de Pedro’s Lamb. Una mica apartat del centre hi ha aquest local on preparen el xai i la gent el ve a buscar per emportar. Consisteix en una safata amb una cuixa de xai gegant i patates al forn banyades amb el suc que desprèn aquest. Una recepta espanyola que van portar a l’illa fa dues generacions. Cada safata és per a dues persones (amb gana) i de veritat que és recomanable provar-lo, està increïble i la gent que ho porta molt simpàtics, en tenen un altre a Christchurch i Auckland.

El centre és ben bonic de passejar, sobretot la zona la costa on hi ha molts bars i restaurants. Un d’ells que ens va agradar molt és Taco Medic. Un petit local on ofereixen uns tacos mexicans per xupar-se els dits. Tot elaborat de manera casolana, incloses les tortilles, que es fan ells a diari. Utilitzen receptes mexicanes ja que els propietaris van viure allà un bon temps. A més dels tacos i els nachos, seveixen cervesa Corona i granissat de margarita. Espectacular!

 

 

 

ARTICLES MÉS LLEGITS
Sponsor
CATEGORIES DEL BLOG
MILLORS PAÏSOS PER VISITAR 2024
MILLORS CIUTATS PER VISITAR 2024
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com