Search
, , , , ,
Estats Units / La Volta al Món / Nord Amèrica / Ruta 66 / Springfield / Tulsa

RUTA 66 DIA 3: SPRINGFIELD, MI – TULSA

En la tercera etapa de la ruta vam aprofitar per descansar, llevar-nos amb calma i fer un bon esmorzar en el Oasis Hotel & Convention Center per posar-nos en marxa direcció Tulsa.

A només mitja hora de l’hotel ja es trobava la primera parada, el GAY PARITA, una gasolinera a peu de la Old Route 66 que s’ha convertit en un autèntic museu de la ruta. La gasolinera, del 1930, va ser comprada per Gary Turner i avui en dia la porta la seva filla amb el seu marit.

Només arribar estaven asseguts al porxo i ens van començar a explicar la seva història i com havien muntat aquesta obra de la Ruta 66. Si poden trobar cotxes antics, relíquies de la carretera, cartells llegendaris i tot d’objectes de la carretera més popular del país. A més, encara conserva l’estructura de la gasolinera que no deixa de ser un dels punts més interessants de tota la ruta.

Tenen una petita botiga on venen records i souvenirs que els ajuda a mantenir oberta aquesta atracció perquè tot els que fem la ruta puguem gaudir-ho. Nosaltres ens vam emportar el logo de la Ruta 66 de fusta molt xulo!

L’última parada abans d’abandonar l’estat de Missouri va ser a Carthage, on vam anar a veure el 66 DRIVE IN THEATRE, un cinema a l’aire lliure, que encara funciona avui en dia, preparat per veure les pel·lícules des del cotxe. Una pantalla gegant i una esplanada on aparcar fan que sigui una atracció brutal pels vespres del cap de setmana.

A partir d’aquí vam entrar al tercer estat de la ruta, Kansas, el més curt de tots amb només 20 km. El primer punt va ser CAR’S ON THE ROUTE, ideal per tots els fans de la pel·lícula de Cars ja que el cotxe grua que hi ha aparcat va ser la inspiració per crear aquesta pel·lícula. A més, al costat de la gasolinera on s’hi poden comprar records i souvenirs, estan els tres cotxes aparcats per poder fer unes quantes fotos abans de seguir.  

La veritat és que passant pels pobles de Kansas ens va donar la sensació d’estar a dins d’una autèntica pel·lícula de l’oest. Molts dels edificis de fusta amb típica arquitectura del Far West i la gent passejant amb el barret de cowboy i les botes de muntar, ens va agradar molt. Abans d’entrar a Oklahoma vam passar pel NELSON’S OLD RIVERTON STORE on ens vam emportar uns imants, tot seguit vam anar un punt històric de la ruta com és el BRUSH CREEK BRIDGE, un pont del 1929 on hi passa la ruta i per acabar vam anar al Visitor Center de BAXTER SPRINGS que vam trobar tancat però hi ha na gasolinera remodelada interessant.

Ja dins del quart estat de la ruta, Oklahoma, vam fer parada a Miami per veure el Coleman Theatre del 1929 i hi ha també el Route 66 Vintage Iron que per desgracia nosaltres vam trobar tancat però que a dins hi ha una exhibició de motos de l’època.

D’aquí vam passar per Chelsea per veure el PRYOR CREEK BRIDGE ROUTE 66, un antic i històric pont del 1936 al costat de l’antiga ruta. Vam seguir uns quants kilòmetres més per arribar fins a Catoosa on hi ha una de les atraccions més populars de tot el recorregut, la BLUE WHALE.

Una balena de 28 metres que servia com a tobogan per banyar-se dins del llac el 1970. Va ser abandonada i posteriorment es va recuperar com a símbol de la ruta ja que molts viatgers paraven per veure-la.

Vam arribar a Tulsa a mitja tarda, la segona ciutat més gran de tot l’estat d’Oklahoma, i amb una industria petrolera molt important, tant que tenen els preus de benzina més barats de tota la ruta. Així que recomanem omplir el dipòsit abans de marxar.

Aquell nit volíem anar a menjar en un lloc autèntic americà i vam parar al Oklahoma Joe’s Barbacue, un restaurant de barbacoa boníssima on vam sopar un parell de plats XL que ens van recomanar com les costelles de porc i els típics Burned Ends amb salsa de barbacoa i frigoles! No ens ho vam poder ni acabar i està molt bé la cultura americana que hi ha en general on sempre et preparen les sobres per emportar.

Vam passar la tercera nit en un dels millors allotjaments de tota la ruta, el 21 ½ Boutique Hotel, uns apartaments al ben centre de la ciutat que ofereixen tots els serveis possibles.

Tenen aparcament gratuït just al costat i a través d’uns codis de seguretat que t’envien al fer la reserva, es pot entrar dins de l’apartament. Una decoració chick industrial moderna ens va rebre amb unes vistes al sky line de la ciutat. Està ubicat en el districte d’art, en una zona tranquil·la i fàcil accés.

Tota la gestió es fa a través de la app, amb una reserva i l’obtenció, de manera còmoda i sense haver de fer cap check in a la recepció. En total hi ha 12 apartaments recent renovats i nosaltres teníem un molt lluminós, amb cantonada i sincerament molt gran. Cuina completa equipada, sala amb tv i sofàs i el llit gran a més del lavabo i el vestidor. Ens vam trobar molt còmodes en tot moment i ens va encantar la decoració i l’estil d’aquests estudis, hi tornaríem encantats per quedar-nos més dies.

Dia 3: Conducció 370 Km i 6:10 hores.

ARTICLES MÉS LLEGITS
Sponsor
CATEGORIES DEL BLOG
MILLORS PAÏSOS PER VISITAR 2024
MILLORS CIUTATS PER VISITAR 2024
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com