Search
, , , ,
Estats Units / La Volta al Món / Los Angeles / Nord Amèrica / West Coast

VENICE I SANTA MÒNICA, COSTA CALIFORNIANA

La segona etapa de la nostra setmaneta a Los Angeles va ser a la zona de Venice Beach, ben a prop de Santa Mònica on oficialment s’acaba la ruta 66.

Vam decidir passar un parell de dies en aquesta zona de la costa per gaudir de sol i la platja sense haver de moure’ns gaire. Ens vam allotjar un altre cop a un dels apartaments que Global Luxury Suites té repartits per tot Estats Units. Aquest cop estàvem en un apartament més gran amb una habitació i vistes a la piscina interior del complex de Marina del Rey. La nostra experiència AQUÍ.

Tant Venice Beach com Santa Mònica són dues zones a les que si que viuríem a diferència del centre de Los Angeles. Són les típiques àrees californianes amb les grans avingudes davant de la platja que a tantes pel·lícules hem vist. Només arribar vam deixar les coses al apartament i vam començar a caminar pel passeig des de la zona de Venice fins al famós pier de Santa Monica. És una passejada tranquil·la i recomanable sobretot quan comença a caure el sol i des d’on es pot gaudir una posta increïble.

Durant el passeig et vas creuant amb desenes de persones fent gimnàs a l’aire lliure, anant amb patins, bicicletes o passejant el gos. Està ple de botigues de tot tipus, incloses aquelles que venen marihuana, legalitzada a l’estat de Califòrnia. Ben a prop del mar es troben les famoses casetes de socorristes que tan es van popularitzar amb la sèrie de Vigilantes de la Playa.

Després d’una estona caminant vam arribar al moll de Santa Monica on hi ha una senyal que oficialitza el final de la Ruta 66. Una senyal on estava plena de gent per fer-se la foto de rigor. Sí, nosaltres també ens la vam fer perquè hem completat els més de 4.100 km des de Chicago en 10 dies de viatge!

A més a més, en el moll també hi ha un petit parc d’atraccions, restaurants i botigues. Hi ha diferents punts on es troben músics o mags fent actuacions a canvi d’alguna propina i al final unes grades per asseure’s i veure com cau el sol amb el mar de fons. Desgraciadament quan hi vam estar hi havia hagut un gran incendi en els boscos del costat i estava completament tot tapat pel fum. Un gran problema que tenen en aquesta terra durant aquestes dates són els incendis, que a causa del fort vent cremen sense parar.

Allà a Santa Monica ens vam tornar a trobar amb la Kira, a la que ja havíem vist un parell de dies abans en el primer apartament de LA i amb la que vam compartir unes jornades molt agradables a l’Índia mig any enrere. Ella ens va ensenyar alguns dels racons de la zona i ens va portar a menjar unes hamburgueses boníssimes al In&Out de Marina del Rey, abans d’acabar fent la última copa al nostra apartament.

Va ser una pena perquè l’últim dia teníem reservada una classe de surf pels dos a la platja de Venice Beach però a l’últim moment el nostre instructor es va posar malalt i el dia següent ja marxàvem. De fet, una pena per mi perquè l’Estel estava contentíssima després de provar l’aigua congelada que banya aquesta part de la costa californiana.

Just davant del nostre apartament, en els molls de Marina del Rey, van organitzar aquell cap de setmana un interessant mercat de menjar amb productes locals i de proximitat al qual no vam poder resistir menjar un pollastre a l’ast boníssim. Allà al costat estan els canals envoltats de palmeres que donen nom al barri de Venice i el que vam poder visitar abans de marxar cap al sud de l’estat!

Últims viatges