Search
, , ,
La Volta al Món / Nova Zelanda / Oceania / Wellington

WELLINGTON, LA PETITA CAPITAL KIWI

Arribàvem a Wellington a punt per abandonar l’illa nord de Nova Zelanda, no abans de conèixer aquesta petita capital kiwi, de fet, és la tercer ciutat més gran del país.

Wellington és fàcil de recórrer a peu, passejar pels carrers i per la zona portuària. Allà hi ha un dels museus més importants del país, el Te Papa. És gratuït i es poden trobar exposicions des de la participació de NZ a la primera guerra mundial o un simulador de terratrèmols, fins a objectes i cultura Maorí. És recomanable dedicar-li una bona estona.

Nosaltres ens vam limitar a conèixer el centre. Vam pujar al mirador del Mt Victoria des d’on es tenen unes vistes fantàstiques a la ciutat, amb un dia clar es pot veure una bona posta de sol. Al carrer Cuba, el centre neuràlgic de compres de la ciutat, sempre ple de gent, vam celebrar el dia de Sant Patrick en un pub irlandès, com no podia ser menys. En aquest mateix carrer ens vam trobar amb dos mercats de menjars, d’aquells que es pot provar el millor de diferents països, sobretot asiàtics.

Si parlem de menjar, Wellington s’endú la palma. Aquí vam celebrar el nostre #sopardepaís, el sopar de gal·la que mai falta allà on anem. Aquesta vegada va ser al restaurant Hippopotamus, el restaurant del hotel QT, situat al centre just davant del museu Te Papa. Aquest espectacular restaurant ens va servir un dels sopars que millor recordem en aquests 7 mesos. Una combinació de sabors i textures que ens va enamorar, començant pel còctel de benvinguda a la zona lounge. La nostra experiència AQUÍ.

La degustació a la capital no acaba aquí. Ens agrada menjar i volem que la volta al món es converteixi en una volta gastronòmica pel planeta. A Nova Zelanda no hi ha una cuina específica, té molta influencia anglesa però el que ens agrada d’aquest país és que hi ha una varietat culinària molt extensa ja que les diferents cultures que conviuen al país hi ha deixat la seva marca. Hi ha menjar absolutament de tot el món molt a l’abast i és costum anar a menjar a restaurants de diferents estils.

Vam anar al Chow. És el local de moda a la ciutat, ple de gom a gom on és aconsellable reservar taula. Està a ple centre i ofereix plats asiàtics amb racions més petites  per a poder-ne compartir uns quants i d’altres com els curris amb racions més que generoses i tot molt bé de preu. El millor és escollir dos o tres plats per persona i compartir-ho. Això sí, el dilluns, quan vam anar nosaltres, hi ha 2×1 en còctels… No deixeu de demanar el Dr. Who, està increïble. La nostra experiència AQUÍ.

La nit abans d’agafar el ferry que creua a l’illa sud, per cert a un preu bastant elevat (160€ entre nosaltres i la furgo), vam anar dormir a un spot gratuït uns 20 minuts del centre, just davant del mar a la zona de Owhiro Bay, un dels millors llocs ens els que hem pernoctat, amb unes vistes precioses i des del que sentíem les onades.

Últims viatges