Search

FILOXENIA

El restaurant Filoxenia és d’aquells restaurants que sempre ve de gust anar. Un restaurant grec de cuina tradicional dirigit per l’Elie, original de Creta que va emigrar a Austràlia anys enrere i que ha muntat dos restaurants al centre de Hobart.

Filoxenia significa hospitalitat (filos és amic i xenios convidat) i és realment el que transmet un cop obres la porta d’aquest restaurant familiar. Només entrar ja es veu com tota la decoració interior et transporta directament al país hel·lè amb quadres dels filòsofs més famosos i dels paisatges més impressionants de Grècia.

Receptes locals portades directament per la família fa que sigui difícil escollir el plat. Nosaltres ens vam deixar aconsellar per l’Elie i vam sortir encantats. Per començar un pa de pita amb tzatziqui i una salsa casolana increïble, acompanyat d’un pop a la brasa d’allò més espectacular. De segon, dos guisats de vedella cuinats de forma diferent acompanyat de patates, amanida i arròs. De postres, un tradicional grec, semblant a un púding amb canyella boníssim.

Ha estat genial tenir l’oportunitat d’anar a sopar al Filoxenia, menjar típic grec al centre de Hobart amb una família propera i molt agradable que cuinen uns plats exquisits.

 
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com