Search

FIVE FLOWERS HOTEL

Si d’una cosa estem convençuts és que no podíem haver escollit un millor hotel per passar la nostra única nit a l’illa de Formentera. El Five Flower Hotel & Spa és considerat probablement el millor hotel de l’illa, un cinc estrelles ubicat a l’entrada de Es Pujols i a només cinc minuts de la famosa plata de Ses Illetes.

El Five Flowers destaca per la seva decoració interior amb tot de colors llampants i amb una temàtica de flors que et transporten immediatament a l’estiu, a la primavera, a la calor i a l’època de vacances. Aquesta decoració interior dissenyada exclusivament per l’hotel contrasta amb la part exterior de l’edifici que es totalment blanc, seguint la tònica de les antigues cases de l’illa.

Només arribar, a primera hora del matí, vam aprofitar per anar a la infinity pool que hi ha en el terrat. Una piscina de vidre amb vistes magnifiques a gran part de l’illa i just davant de l’Estany Pudent. Estàvem completament sols i vam poder gaudir de la tranquil·litat que, en comparació als altres anys, regna a Formentera.

Després d’una estona vam anar a l’habitació, una suite moderna on es nota que l’hotel porta només un any de vida ja que es troba tot completament nou i molt ben cuidat. Una habitació minimalista amb els seus tocs personals seguint l’estètica marcada per l’hotel. Un bany obert, un llit ample i comodíssim amb decoracions de flors penjant del sostre i una zona d’estar on ens van deixar preparat uns bombons i una ampolla de cava, tot un detall. El balcó dona a la part interior de l’edifici on hi ha la piscina principal, amb un solàrium i una terrassa on es serveix l’esmorzar.

Justament a esmorzar és el que vam anar a fer abans de començar la ruta per l’illa ja que ens van convidar en el seu bufet preparat amb les mesures de seguretat necessàries contra el Còvid. Un bufet que només pot accedir el cambrer i que a una distància de dos metres se li va dient el que més ve de gust. Hi ha absolutament de tot, des de pastes dolces recent fornejades fins a un assortit d’embotits ibèrics de primera qualitat. Formatges de totes classes, sobrassada típica de les Balears, pastissos, sucs naturals i detox i una carta on poden demanar diferents plats d’ous, gofres i creps.

Va ser el segon dia quan més el vam aprofitar ja que un dels grans encerts es que es pot esmorzar fins les 12 del migdia. Nosaltres vam aprofitar aquell matí per anar a la platja, completament sols i tornar abans de que s’acabés per fer un bruch increïble. Ous Benedicte amb ibèric i salmó, cava, formatges i tot el que hem comentat ens va servir ja com un dinar més que complet.

Aquest hotel ofereix també el servei de spa a la planta baixa, on hi ha una sala de tractaments per fer massatges i circuits personalitzats a cada client. Just al costat hi ha el gimnàs per aquells que no poden deixar les rutines ni de vacances.

Aquella mateixa nit, l’única a l’illa, vam anar a sopar al Janis, el restaurant ubicat en el terrat de l’hotel i accessible per qualsevol persona tot i no estar allotjada. Un sopar a la fresca en un local molt ben ambientat i un menjar de primeríssima qualitat.

S’ha de reconèixer que l’única nit en el Five Flowers se’ns va fer curta, curtíssima. Està clar que les vacances són per gaudir del destí que es visita, el descans, la gastronomia i sobretot l’estada. L’hotel juga un paper importantíssim i el Five Flowers ha influït radicalment en la nostra bona experiència de Formentera. No tenim cap dubte que aquest hotel seguirà al capdamunt dels millors de l’illa, no només per les instal·lacions i el servei que ofereix, sobretot pel personal i la magnífica gent que el gestiona.