Search

FOUR ELEMENTS EKATERINBURG HOTEL

El Four Elements d’Ekaterinburg és un hotel molt modern, amb decoració minimalista, les seves habitacions són correctes i còmodes. Es troba a només 5 minuts caminant de l’ajuntament i poca distancia a peu de totes les atraccions principals. Nosaltres vam fer una ruta turística per la ciutat des de l’hotel i s’agraeix quan està tan cèntric i no es necessita transport públic. Una cosa important és que parlen anglès, al menys a la recepció i al restaurant i això es destacable ja que no a molts llocs podem comunicar-nos amb els locals.

Nomes arribar ja ens van portar una mica de fruita i fruits secs com a benvinguda i ens van explicar quins eren els punts més interessants de la ciutat i la ruta que podíem fer per visitar-los. Com estàvem cansats del viatge ens vam quedar a l’hotel descansant i preparant la visita de l’endemà.

El dia següent pel matí vam anar vam anar a esmorzar al seu restaurant amb un bufet francament bo. Una mica de dolços, pastissos de tot tipus com el de carrot cake, ous, salsitxes i un bon assortit d’amanides i embotits. També tenen diferents tipus de iogurt i cafè de màquina, que s’agraeix moltíssim. El que més ens va agradar és que l’horari per esmorzar el cap de setmana és fins les 12 i ofereixen cava per poder preparar un bon brunch a mig matí.

Amb un sol dia poc vam poder gaudir de l’hotel però van tenir el gran detall de deixar-nos fer el late check-out ja que el nostre tren sortia tard per la nit. Així que vam poder anar per la tarda a descansar un estona, menjar alguna cosa i fer-nos una dutxa abans d’agafar el tren nit.

Una estància ràpida però molt agradable i sobretot molt còmode amb la ubicació i el servei ben professional. 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com