Search

FUNDO PANGUILEMU

El Fundo Panguilemu és una opció d’allotjament diferent, perfecta pels qui busquen desconnexió total envoltats de natural exuberant, un riuet amb platja on prendre el sol i banyar-se (si l’estiu de la Patagonia ho permet), inacabables prats on caminar i pau, molta pau.

El Fundo es un negoci familiar portat per un matrimoni kiwi i chilè i força joves que els fan un cop de ma. A part dels yurts, ofereixen cavalcades (a un cost extra) tants pels hostes com per les persones externes i hi tenen moltes ovelles i gallines que pots anar a visitar i a veure com hi treballen! Nosaltres vam poder observar com treballaven amb les ovelles en un dia de feina.

L’accés és força complicat. L’entrada està a uns 20 minuts en cotxe de la ciutat i un cop allà hi ha uns 10 minuts a peu per un camí de muntanya (o 3 en 4×4) fins arribar a casa dels amos. Un cop allà, hi ha uns 10 minuts més caminant aquest cop per un camí preciós amb unes vistes increïbles fins als yurts. S’ha de compaginar l’hora d’arribada amb els amos per tal que et recullin a l’entrada i així estalviar-te el camí fins la casa, que carregat no és fàcil.

Un cop arribes al glamping però, ha valgut la pena l’Odissea! Es tracta d’un grup de 3 cabanetes rodones (yurts) precioses molt ben decorades i amb bany propi, totes amb unes vistes insuperables. El complex hi te un yurt central en el que cada matí es serveix l’esmorzar (inclòs en el preu de l’estada) i ofereixen, a un cost extra, dinars i sopars. Els esmorzars són boníssims, molt complerts i presentats d’una manera exquisida.

No hi ha internet en tot el complex, ni línia telefònica, és un lloc de desconnexió i contacte amb la natura per viure una experiència de la Patagonia més rural.