Search

GARDEN BUNGALOWS RESORT

El Garden Bungalows és un petit hotel a les afores del poble de Siquijor amb molt d’encant. La seva propietària ho porta amb molta dedicació i s’encarrega de cuidar el mínim detall. Han construït els bungalows al voltant del jardí de casa seva, un jardí enorme ple de plantes i flors perfectament cuidades on hi ha una piscina cristal·lina.

Els bungalows tenen tot el necessari i són molt còmodes, bany privat, aire condicionat, un llit doble molt còmode i una terrassa privada cara el jardí on casa matí serveixen l’esmorzar. Hi ha varies opcions per escollir alhora d’esmorzar, la nostra; ous ferrats amb bacon, torrades, suc i cafè. Tot fet al moment.

Està a les afores de la ciutat principal i a uns 15 minuts en moto de San Juan, on es concentren la majoria de bars i restaurants, però ells mateixos lloguen motos a molt bon preu així que és molt fàcil moure’t, de fet, cal tenir transport propi per poder explorar l’illa.

La Jennie, la propietària i els treballadors, són encantadors i ens van donar molts consells sobre on menjar, quines platges i atraccions turístiques visitar, etc. Ens van venir a buscar al port quan vam arribar i ens van acompanyar l’últim dia. Per assegurar-se que no ens quedéssim sense bitllet de ferri, van anar de bon matí a comprar-nos-el. Tot un detall!