Search

GLOBAL LUXURY SUITES MARINA DEL REY

La costa californiana, que banya part de la ciutat de Los Angeles, és per nosaltres un dels punts més interessants on allotjar-s’hi. Vam repetir per tercer cop amb els amics de Global Luxury Suites i això és el millor indicatiu que els seus apartaments ens han encantat, no només per la situació sinó pels serveis i les comoditats que ofereixen.

Ens hem donat compte que a Estats Units està molt més interioritzat que a la resta de països que hem estat el fet de passar les vacances o els desplaçaments entre ciutats en un apartament en comptes d’un hotel. Nosaltres no havíem estat mai tant de temps allotjats en apartaments com ho hem fet aquí i hem de dir que ens ha encantat.

El Global Luxury Suites a Marina de Rey segueix el mateix esquema que els anteriors. Es troba a tocar del centre de Venice Beach, una de les zones més conegudes amb platja, bars i restaurants. Marina del Rey és una zona marítima on hi ha un port esportiu, una àrea tranquil·la i més aviat residencial.

L’avantatge principal d’allotjar-se en un apartament és l’opció de cuinar-se com si estiguessis a casa. Els apartaments de Global Luxury Suites ofereixen totes les estris necessaris i nosaltres vam aprofitar per cuinar-nos algun dels dies. Ens trobàvem en un pis gran amb una cuina oberta al menjador i una habitació de matrimoni amb el seu bany. A més, teníem rentadora i secadora a dins del pis i ho vam aprofitar al màxim per netejar tota la maleta.

En les àrees comunes dels apartaments hi havia un parell de piscina on hi vam anar un dels matins i barbacoes on la gent es cuinava a l’hora de dinar. A més, disposen de pàrquing privat que nosaltres no vam poder fer servir perquè la campervan que vam llogar l’últim dia per començar la ruta per la costa oest era massa alta!

Un cop més vam estar molt còmodes, a pocs minuts del centre de Venice Beach i de la seva platja, en un lloc tranquil i amb piscina. Uns apartaments immillorables per acomiadar-nos d’una setmana increïble per la ciutat de Los Angeles.