Search

GLOBAL LUXURY SUITES UNIVERSAL CITY

La zona de Universal City és un dels millors punts on fer nit a la ciutat de Los Angeles. Nosaltres no vam poder estar més encertats amb els apartaments de Global Luxury Suites que es troben a tocar de la Warner Bros i del parc d’atraccions d’Universal Studios.

A nosaltres ens va venir molt bé tenir cuina pròpia perquè el primer dia, quan encara no havíem tornat el cotxe que vam fer servir per la ruta 66, vam passar per un gran supermercat a fer una compra completa. Ens vam poder cuinar cada dia per dinar i sopar, a més de comprar-nos l’esmorzar i cervesetes per prendre a la terrassa. De totes manera, dins del mateix complex dels apartaments hi ha un petit supermercat on venen menjar, begudes i les coses bàsiques per treure’t d’un problema d’últim moment. També hi ha pàrquing per tots aquells que venen amb vehicle i un servei de seguretat les 24 hores.

De fet, era la segona vegada que ens allotjaven amb ells i vam quedar encantats un cop per les facilitats de la gestió i la comoditat de l’apartament. Era més petit que el de Nova York i òbviament no tenia les mateixes vistes però ens va resultar igual d’útil. Una cuina oberta amb un petit sofà al costat i el llit gran de matrimoni en la mateixa sala oberta. A més, disposava d’un gran vestidor al costat del bany amb un bon armari per aquells que fan estades més llargues i porten les maletes plenes.

El sistema per entrar és igual de fàcil que l’anterior. Amb una contrasenya que envien per correu abans d’arribar i la clau a dins. Tot el conjunt d’apartaments s’anomena AVA Toluca i disposa de pistes de tennis, un gimnàs per tots els clients i residents, una piscina comunitària força gran i una altre de més petita amb hidromassatges. A més, a la planta baixa de cada edifici hi ha una sala amb rentadores i assecadores que es poden fer servir adquirint una targeta a recepció.

És un molt bon lloc per visitar tota la zona cinematogràfica de Los Angeles, amb els estudis ben a prop. El downtown que queda una mica més lluny i a la famosa zona de Hollywood Blvd amb el conegut Wall of Fame s’hi pot anar amb Uber amb un bon preu ja que la distància és curta. Hi ha una línia de bus que deixa davant dels apartaments encara que depenent de l’hora és millor agafar metro fins l’estació més propera i Uber fins als apartaments per estalviar-se les cues.

Quatre dies ens els apartaments de Global Luxury a Universal City no són suficients per conèixer una ciutat tan gran com Los Angeles ni per gaudir de totes les seves atraccions. És per això que vam decidir anar a passar un parell de dies per conèixer una de les zones que més ens va agradar, Venice Beach, en els seus propis apartaments a Marina del Rey.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com