Search

GLOBALES MONTEMAR

Els Globales Montemar son un conjunts d’apartament amb diferents tipus d’habitacions situats a Cala Llonga, a 15 minuts en direcció nord de la ciutat d’Eivissa.

En mig d’un gran pinar apareix aquest conjunt d’estudis i apartaments, d’una o dues habitacions, tots pintats de color blanc creant la imatge típica de l’anomenada illa blanca. Una gran piscina presideix tot el complex amb varies hamaques al voltant i un petit bar, on durant el dia es preparen diferents plats de menjar i, on es poden agafar begudes fins la mitjanit.

Aquests apartaments tenen la particularitat de poder escollir la pensió de tot inclòs, amb l’esmorzar, el dinar i el sopar en el seu restaurant en forma de bufet lliure i, begudes i snacks durant tot el dia en el seu bar de la piscina.

Nosaltres vam arribar de nit, poc abans de que es tanqués l’horari de sopar i vam aprofitar per fer el check in ràpid i menjar alguna cosa en el seu bufet. Per ser sincers, ens va sorprendre que no hi haguessin gaires mesures de seguretat contra el Còvid en el menjador. Si que ens havíem de netejar les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar però un cop dins, no hi havia panells de seguretat en el menjar i cadascú podia agafar les seves pròpies racions sense contemplacions i sense estar regulat pel personal.

Dit això, el menjar estava força bé. Per una banda amanides varies, entrants amb embotits, diferents pastes i plats preparats i una planxa on feien peix o carn al moment. Cada dia les opcions eren diferents i per veure hi havia vi, aigua o refrescos.

També ens va sorprendre gratament que hi hagués tanta gent, molt estrangers joves en una illa que malauradament estava mig buida.

El nostre apartament era molt gran i tenia una terrassa privada. Dues habitacions dobles, amb una sala d’estar i una cuina office que, tenint-ho tot inclòs, no ens feia falta utilitzar. A més, ens omplien cada dia la nevera amb refrescos i sucs i ens posaven càpsules de cafè per poder-nos fer amb la Nespresso. El primer dia ens vam trobar dues ampolles de cava com a detall de benvinguda, una d’aquelles coses que marquen la diferència i s’agraeixen.

La part de la piscina la vam aprofitar més aviat poc. Un dia perquè ens va ploure i la resta perquè estàvem de ruta per l’illa. El que si que vam aprofitar per la nit va ser el bar, ja que la vida nocturna d’Eivissa estava totalment morta i ens vam quedar a l’hotel.

Per esmorzar, en el mateix restaurant bufet, la dinàmica era exactament igual. Moltes opcions per escollir: des de torrades, amanides, cereals i pastes dolces fins a plats calents com ous fets al moment o salsitxes, mongetes i bacó per fer un autèntic english breakfast.

En definitiva, les tres nits que vam passar en el Globales Montemar vam estar més que bé. Se’ns va passar molt ràpid i s’ha de dir que ens van tractar de meravella. Una molt bona opció per si es volen apartament en una bona zona i un tot inclòs amb bona relació qualitat-preu.