Search
Austràlia / Great Ocean Road / La Volta al Món / Oceania / YHA

CONDUÏM PER LA GREAT OCEAN ROAD

Vam llogar un cotxe a Melbourne per recorre durant tres dies la Great Ocean Road, una espectacular carretera que passa per la part més sud del país arran de mar. La ruta és en molts trams de zig-zag i va entrant pels penya-segats entre els pobles i amb el mar sempre de fons. Nosaltres vam fer d’Apollo Bay el nostre camp base i des d’aquí ens vam moure per conèixer els punts claus de la zona.

Apollo Bay és un petit poble on ens vam allotjar a l’Apollo Bay Eco YHA, un encantador hostel súper acollidor que ens vam sentir molt i molt còmodes. Hi havia poca gent i això va fer encara més intensa l’estada. La nostra experiència AQUÍ.

Ens vam despertar en un dia plujós, d’aquells que ve de gust seure al costat de la llar de foc i llegir un llibre. Després d’esmorzar vam fer camí cap a l’oest per aquesta preciosa carretera. La primera parada va ser Cape Otway, un bosc d’eucaliptus on viuen els koales en el seu habitat natural. No són fàcils de trobar ja que la majoria de cops estan enfilats a dalt dels arbres i no es veuen, nosaltres vam estar afortunats de veure’n tres, un d’ells molt a prop i despert. Aquests animals dormen unes 19-20 hores al dia així que veure’l despert i menjant encara fa més il·lusió. Al final del bosc hi ha un far en el penya-segat que s’ha de pagar per poder entrar en el recinte, nosaltres no ho vam fer.

Seguidament vam conduir fins arribar a Twelve Apostles, unes formacions rocoses dins del mar, que s’han anat originant amb el temps a causa de la terratrèmols i l’erosió de l’aigua. També recomanem visitar Loch Ard Gorge, queda molt aprop i és tenen unes bones vistes de totes les formacions mentre es veu com es pon el sol.

Nosaltres escollim IATI SEGUROS per viatjar pel món. Vols saber per què? 5% de descompte en totes les cobertures!

 

 

 

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.