Search

GREEN PARK RESORT

El Green Park Resort és un petit oasis en mig de la jungla de Chitwan. Es tracte de complexa de diferents edificis amb 4 habitacions en cada un d’ells, dos a dalt i dos a baix. És un resort a les afores de poble de Sauraha, conegut pels seus safaris en busca dels rinoceronts i animals salvatges.

Està enfocat 100% a aquesta activitats ja que ells també organitzen tours per la jungla i amb el seu horari faciliten i s’adapten als tours de tots els clients. Hi ha opció d’escollir mitja pensió o pensió completa, amb l’esmorzar, el dinar i el sopar inclòs i, això és el que vam fer nosaltres. Està ben muntat perquè tenen un bufet força gran al menjador on cada un pot anar dins l’horari establert per dinar o sopar. Hi ha opció d’escollir diferents plats, entre els quals n’hi ha de locals com una varietat de curris i diferents guisat o internacionals com pastes, amanides i pollastre fregit amb patates. Cada dia el menjar és diferent i tenen inclòs l’aigua i els postres que poden ser fruita, iogurt o pastissets. És una bona opció per no preocupar-se dels àpats quan vas a fer excursions per la jungla o simplement decideixes quedar-te tot el dia a la piscina descansant.

Nosaltres vam fer una combinació dels dos. El primer dia vam estar completament a fora fent safaris mati i tarda i només vam anar per dinar i per sopar mentre que el segon dia el vam passar a la piscina fent algun banyet, treballant amb el blog i organitzant els següents passos del viatge.

Només arribar ens van fer el check-in a la seva recepció oberta que hi ha a l’entrada. Està decorada amb un estil de safari amb tronc i bambú i, ens van oferir una beguda de benvinguda mentre omplíem tot els papers necessaris.

Les habitacions són realment completes, la nostra estava a la planta baixa d’un d’aquests edificis, amb una terrassa ideal on relaxar-te. La piscina és força gran amb hamaques i una bar que estava buit, on teòricament es possible demanar-te alguna beguda. La pena és que no hi havia cap treballador en el recinte, ni tan sols per oferir tovalloles.

De tant en tant organitzen activitats en seu jardí de l’entrada. Una de les nit van venir un grup de locals a fer un espectacle de musica i balls per tots els clients del resort. A nosaltres el primer dia ens van venir a buscar a l’estació d’autobusos que queda a uns 2 quilometres però l’últim dia per portar-nos un altre cop fina allà a l’hora de marxar ens cobraven un suplement.