Search

GULAAB NIWAAS

El Gulaab Niwaas és un hotel familiar situat a menys de 5 minuts caminant del centre de Pushkar. De fet, més que un hotel és un autèntic palau a dalt d’un petit turó amb unes vistes increïbles a la ciutat.

Nosaltres ens hi vam quedar 3 nits per celebrar la gran festa del Holi i no podíem haver escollit millor opció ja que ells organitzaven la seva pròpia festa particular. Hi havia força gent, algun grup organitzat i parelles que es quedaven al jardí per relaxar-se a la piscina i prenent el sol.

La nostra habitació donava a la part del darrera, després de passar per unes escalinates que pugen a la part superior, s’entravessa un pati interior molt gran, tot enjardinat i envoltat d’habitacions. Era senzilla i bàsica, decorada amb un estil indi clàssic i amb les comoditats d’una televisió i aire. Suficient per dormir-hi tres nits i per passar l’últim dia sencer al llit a causa d’una bona febrada.

Just al costat de l’entrada es troba el restaurant principal i una sala molt acollidora amb un ambient molt ben decorat on es pot asseure als sofàs o menjar alguna cosa de la seva carta. L’esmorzar en canvi és a l’altre sala amb moltes més taules i amb espai suficient per menjar del bufet lliure que preparen cada mati. La veritat és que el vam trobar molt bàsic comparat amb la resta de l’allotjament, poc lligat. El que no ens va agradar va ser que si volies un esmorzar més complet amb alguns plats i/o dolços, s’havia de pagar a part.

La millor part va venir el dia del Holi. Nosaltres vam marxar pel mati al centre per celebrar el gran festival i el propietari ens va convidar a tornar al migdia per dinar unes pizzes al forn de llenya que tenen al jardí i seguir celebrant-ho! Vam posar música, van portar pols de diferents colors i vam estar dinant i prenent el típic lassi hindú. El lassi és una beguda tradicional feta a base de iogurt. Es serveix freda i en èpoques de Holi, es molt comú trobar-se amb el special lassi, fet amb bhang, un preparat legal a base de cànnabis.

L’ambient durant tota la jornada va ser d’allò més divertit, amb amics del propietari que van venir especialment per l’ocasió. Molt bon rotllo, riures i xerrades durant tota la tarda. Una gran experiència compartida amb gent local d’allò més maca.

A part de gaudir de la piscina i de visitar la ciutat de Pushkar, també s’organitzen diferents activitats com safaris amb jeep o camell i tours culturals per la ciutat. Nosaltres hem passat unes jornades increïbles, molt millor del que ens haguéssim imaginat celebrant el Holi a Pushkar i al Gulaab Niwaas, un palau reconvertit en hotel amb un ambient de primera.