Search

HARPER PERINTIS

El Harper Perintis ens va fer de casa i oficina els dies que vam passar a Makassar. És un hotel nou de trinca, d’estil completament occidental i enfocat sobretot a gent que viatja per negocis, ja que aquest és el públic principal de la ciutat. Ja que nosaltres vam dedicar els dies a Makassar a escriure el blog i organitzar la ruta, un hotel d’aquestes característiques era l’opció ideal. Està situat a la zona industrial i força a prop de l’aeroport cosa que facilita molt l’estada tant a aquells que viatgen per feina com pels que estan de pas a la ciutat.

El nostre vol va arribar amb unes quantes hores de retard i ens va fer arribar tardíssim i destrossats a la ciutat. Vam anar de cap al llit amb la sorpresa que ens havien deixat una nota de benvinguda molt personal customitzada amb una de les nostres últimes fotos d’Instagram, la veritat que aquest tipus de detalls s’agraeixen i fan molta il·lusió.

Ll’esmorzar de l’hotel és espectacular. Hi ha infinitat d’opcions asiàtiques, carn, arròs i fideus de totes menes, peix, curris i una infinitat de receptes tant locals com de la resta del continent; fins i tot hi tenen sushi! Però també hi ha opcions occidentals, pa, pastes i pastissos, formatges, una estació on et fan els ous al gust al moment… i diferents tipus de de sucs, te i cafè. La carta per dinar i sopar és força àmplia també.

Des de recepció ens van ajudar a reservar el bus de nit per anar cap a Tana Toraja, la nostra propera parada i fins i tot van acompanyar a l’Estel amb cotxe a la farmàcia. Sens dubte, molt atents. Va ser un lloc ideal on descansar, treballar i fer una pausa, que de tant en tant és més que necessari.  
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com