Search

HI DOWNTOWN SAN DIEGO

HI són un conjunt de hostel del mateix grup que YHA, els que vam utilitzar durant tot el nostre viatge a Austràlia i que tan satisfets ens va deixar. Volíem provar per primera vegada aquests allotjaments repartits per tots els Estats Units i vam començar pel que tenen al centre de San Diego, el HI Downtown.

Es troba just en un dels carrers principals de la ciutat, en la zona de Gaslam Quarter, a pocs metres caminants dels bars, restaurants i comerços. Sempre és còmode allotjar-se al centre per poder anar caminant o amb transport públic a la majoria dels llocs d’interès però el problema era que no tenia aparcament i s’havia de pagar per fer-ho en els carrers del costat.

Vam buscar algun lloc gratuït que queda més lluny del centre per aparcar la nostra camper i va resultar una mica incòmode anar i tornar cada cop que la necessitàvem.

L’estil del hostel és molt semblant a la majoria dels que vam estar a Austràlia. Té una recepció a l’entrada on s’ofereixen activitats a diari, una cuina comuna on es serveix un esmorzar gratuït cada matí, zones comunes per llegir, una sala per veure pel·lícules i una altre per jugar al billar o jocs de taula i les habitacions que poden ser compartides o privades. A més, tenen wifi gratuit i una sala amb rentadores i secadores que es poden fer servir amb monedes.

Nosaltres en teníem una de privada i, tot i que per internet havíem vist algunes al més pur estil habitació d’hotel, la nostra era molt mes senzilla amb una llitera i això sí, bany privat.

L’esmorzar de cada matí era més que complert amb bagels, torrades, pomes i plàtans, cafè americà i sucs. Suficient per començar al dia en una ciutat a tocar de Mèxic. La veritat és que una gran quantitat de gent parla castellà i es nota com la societat en general té arrels mexicanes.

Un dels dies ens vam apuntar en un dels tours gratuïts que ofereix HI a diari. Vam anar a visitar el parc urbà més gran de tot els Estats Units com és el Balboa Park. Un parell de guies ens van explicar les curiositats dels edificis i jardins que hi ha a l’interior.

Ens HI sempre són una molt bona opció en relació qualitat-preu. Es troben al centre de la ciutat, tenen cuines comunes que et permet estalviar en menjar i ofereixen les activitats interessants per conèixer la ciutat.