Search

HI SAN FRANCISCO DOWNTONW

La segona i última estada al conjunt d’allotjaments HI als Estats Units a estat a San Francisco després de passar gairebé 3 setmanes recorrent la costa oest amb la nostra camper.

El HI San Francisco Downtown es troba, com el seu nom indica, just al centre de la ciutat, a un carrer de Union Square, en el centre neuràlgic i a molts pocs metres de la parada de Powell Street. Realment és un lloc privilegiat per quedar-se ja que es poden visitar moltes de les atraccions a peu o amb el transport públic accessible a pocs metres.

Es un hostel molt semblant al que ja havíem estat a San Diego però força més gran. Una molt bona opció en relació qualitat preu ja que San Francisco és una ciutat cara, i aquí es pot escollir entre una habitació compartida (més econòmica) o una privada amb bany compartit com vam tenir nosaltres.

Els espais comuns són gairebé sempre els mateixos en tots els hostels de la cadena. Una recepció amb sofàs i cafès, una cuina gran amb esmorzar inclòs a base de fruita, bagels, torrades, suc i cafè. A més hi ha neveres grans per poder guardar el menjar i cuinar-se tan el dinar com el sopar. Hi ha una sala de cinema, una altre amb rentadores i secadores que funcionen amb monedes i wi-fi gratuït en tot l’edifici.

Com sempre fan tots els HI, hi ha una oferta setmana d’activitats per apuntar-se com els walking tours pels llocs més emblemàtics. A nosaltres ens va coincidir amb la setmana de Halloween i no hi havia masses opcions per fer així que vam decidir visitar-ho pel nostre compte. Des de que vam començar a allotjar-nos en els HI (YHA a Australia) ara fa dos anys sempre ens em sentit molt còmodes i hem considerat una molt bona opció per conèixer les ciutats. És una bona opció per parelles ja que es poden escollir habitacions privades i no fa falta anar sol per poder apuntar-se activitats i socialitzar amb més viatgers. És un bon lloc per tenir sempre en ment per a l’hora de visitar algunes ciutats punteres, sobretot si són cares com a Estats Units.