HILTON NAGOYA
Tenim molta il·lusió per la nostra estada a Nagoya per ser el primer cop en allotjar-nos en un Hilton. Mai abans havíem passat uns dies en aquesta famosa cadena hotelera i ara a Nagoya ens esperaven 2 dies emocionants en el Hilton Nagoya.
Té una ubicació molt bona ja que es troba a només 10 minuts caminant de l’estació central de Nagoya on surten i arriben la gran majoria de trens i busos i, a menys de 10 minuts caminant en sentit contrari del centre de la ciutat, a l’àrea de Sakae.
Tot i estar molt a prop de l’estació central, ofereixen uns servei de shuttle bus gratuït entre l’hotel i l’estació que es pot utilitzar per no haver de caminar o agafar un taxi. Només cal preguntar per l’horari i et porten directament a l’estació, molt bon servei.
L’edifici és un dels més alts de la zona, per tant les vistes de de dalt són fabuloses a tota la ciutat, inclús des d’un dels costats es pot veure el famós Castell de Nagoya al fons, que es troba a 30 minuts caminant.
Just a l’entrada està el restaurant principal de l’hotel, on es serveix el bufet per esmorzar cada matí i on durant la resta del dia és un restaurant més aviat amb menjar occidental. L’esmorzar és completíssim amb moltíssimes opcions per escollir. Ens va sorprendre molt l’amanida que tenen dins d’un parmesà gegant. Hi ha sucs naturals diversos, cafès de màquina molt bons i gelats artesanals! A més serveixen un dels plats típics de Nagoya, porc arrebossat amb salsa. Hi ha opcions més xineses amb fideus i plats orientals o més europees amb ous al gust i un ampli sortit de pastes dolces amb dònuts inclosos!
Amb aquests esmorzars nosaltres ja casi ni dinem i un cop t’acostumes a menjar pel matí amb un bon esmorzar és molt més pràctic que un gran dinar al migdia.
La modernitat que vam veure en el Hilton Nagoya només entrar amb el restaurant bufet allà davant i una decoració de flamencs molt xula, ens va contrastar amb les habitacions. Potser perquè s’han quedat un pel antiquades amb el pas dels anys i estan pendents de remodelació però no lliguen amb la resta de l’hotel molt més actual.
Van tenir el gran detall d’oferir-nos el Club Loung, una sala privada la qual s’ha de contractar a part que ofereix menjar i beguda durant tot el dia. Pel matí es pot escollir esmorzar aquí o en el gran bufet de la planta principal. A partir del migdia ofereixen un light dinar amb vi, cervesa o qualsevol tipus de beguda i, a les 6 de la tarda comença el sopar amb una varietat de amanides, sopes, pastes o diferents plats locals. A més de les begudes incloses també hi ha postres amb dolços recent fets! Una autèntica passada ja que et pots passar el dia menjant i bevent òbviament amb unes increïbles vistes de la ciutat ja que es troba a un dels pisos superiors de l’hotel.
A la sèptima planta hi ha la zona del gimnàs amb piscina interior i jacuzzi i on es pot trobar just al costat una pista de tennis! Nosaltres hi vam anar un dels matins per banyar-nos i gaudir una mica de les instal·lacions.
L’última nit vam anar a sopar a un dels restaurants de l’hotel, concretament al japonès. En total hi ha tres restaurants, l’occidental de la planta baixa, un xinès i el japonès. Ens van preparar un menú degustació del que ens encanten, d’aquells que no sabem que menjarem fins que arriba el plat a la taula. Un total de 11 plats incloent un extra de sushi que els hi vam demanar ja que no estava en el menú.
Vam tastar una mescla de plats tradicionals japonesos amb altres plats que no havíem vist mai. Amanida japonesa, sopa freda local, sashimi, púding de pastanaga i eriçó, barracuda a la brasa, tempura de verdures i mozzarella i el plat estrella del sopar, vedella al grill. De postres milfulles de crema amb meló i gelat de pebre, boníssim!
Una gran experiència la nostra estada al Hilton Nagoya on ens han tractat immillorablement. Ha estat un hotel molt còmode, ben situat i amb un menjar i servei de primera.