Search

HIPPOPOTAMUS

L’Hippopotamus és un d’aquells locals que enamoren. Les seves espectaculars vistes al port, la seva decoració, l’amabilitat del personal, els seus increïbles còctels i sobretot el menjar, un dels millors que hem provat en tot el viatge!

Està dins l’Hotel QT i en una situació estratègica a la ciutat, al centre i a primera línia de mar, cosa que li proporciona unes vistes privilegiades que aporten el toc màgic al sopar.

Només entrar, la llum tènue, la música suau, la decoració extravagant però refinada alhora et convida a passar-hi una bona estona. Nosaltres vam decidir fer una copa primer a la zona que hi tenen destinada per això, el Còctel Bar, on també es pot menjar plats més lleugers que tenen una pinta increïble. Els còctels són boníssims! Us recomanem que en tasteu algun abans, durant o després de sopar!

Poca estona vam aguantar amb el còctel, l’oloreta que sortia del menjador era ineludible i ens va entrar gana de seguida. Vam partir-nos dos entrants, un tàrtar de carn de cérvol increïble (la carn de cérvol és molt comú a Nova Zelanda) i uns rolls de sashimi de salmó espectacular amb un toc asiàtic. A més del entrant de cortesia del dia, un ceviche amb te verd que no tenia res a envejar als del Perú. Ens va encantar el detall, que no hem trobat mai a cap altre restaurant, que al dir que compartiríem els entrants ens els portessin en dos plats ja partits i amb una excel·lent presentació. Tot un detall que marca la diferència.

De plat principal vam demanar un salmó que ens van cuinar just al punt que ens agrada, i que a pocs llocs l’han sabut trobar, molt poc fet però torradet per fora; i un xai amb tocs àrabs de deu! Els vins bé es mereixen una menció, vam tirar cap a collites de la zona i amb l’ajuda de la somelier va ser tot un encert! Vam tastar un vi blanc i un negre cada un més exquisit que l’altre. Vam menjar dos postres també, com no, un de xocolata i l’altre més fresc per compensar. Sens dubte s’ha de deixar lloc pels postres!

L’Hippopotamus, és de ben segur un dels millors restaurant de la ciutat, i per a nosaltres ha estat un dels millors restaurants al que hem anat en els 8 països que portem visitats fins al moment. Un lloc especial, inoblidable, amb classe i un menjar excepcional.