Search

HOBART CENTRAL YHA

El Hobart Central YHA està situat en ple centre de la capital de Tasmània. Es tracta d’un hostel senzill, el més senzill dels que hem conegut de la cadena YHA, però amb unes habitacions dobles molt confortables, àmplies i perfectament equipades. La nostra, tenia bany privat amb dutxa i assecador de cabell. Tele, armari  i nevera a l’habitació, i calefacció autoregulable (a Tasmània fa falta) com una habitació d’hotel!

Les zones comuns són més petites i senzilles que la resta de hostels als que hem estat, té un aire més familiar. La cuina/menjador és força petita i s’omple massa a les hores claus, al menys si el hostel està força ple. Però compensa el tracte tant directe i familiar que hi ha. Al ser força petit, de seguida coneixes tant als treballadors com als altres hostes i la comunicació és molt més personal que als hostels grans.

Hi ha una sala de tele amb jocs de taula i sofàs, no és massa gran però pel tamany del hostel és suficient. La zona de dormitoris, on està la sala de tele i els banys compartits és tot un laberint de passadissos, això sí, tot molt ben indicat per que no et perdis.

El millor? Hi ha wi-fi gratuït en tot l’establiment i és ràpid i amb molt bona senyal. A més, els divendres fan pancakes gratuïts per esmorzar per tots els hostes i els que ens van tocar a nosaltres eren increïbles, amb xocolata, maduixes, pols de coco… Nosaltres no ho hem enganxat però els dilluns a la tarda fan xocolata calenta gratuïta per a tothom (amb el fred del sud ve molt de gust) i els dimarts vespre de cine!

Nosaltres vam llogar el un cotxe per recórrer la zona pel nostre compte però des del hostel poden organitzar tours i sortides per tota Tasmània. L’inconvenient més gran és que no té parking i en tota la ciutat no hi ha aparcament gratuït, es paga de 8 o 8:30 del matí fins a 6 de la tarda, algunes zones de 9 a 21. No es pot pagar a la nit ja que hi ha un màxim de 1 o 2 hores de parking al carrer, així que toca llevar-se d’hora cada dia o aparcar a un pàrquing de pagament (caríssim).