Search
Àsia / Hong Kong / La Volta al Món

HONG KONG DES DE LES ALÇADES

Els següents dies a la ciutat els vam passar a tot luxe dins un dels edificis emblemàtics de Hong Kong, l’hotel més alt del món que, a més a més també té la piscina més alta; el Ritz-Carlton Hong Kong.

Abans però, vam passar una nit a New Territories, a la zona de parc natural de la ciutat-nació, on viu la nostra amiga Marta. Està a unes dues hores en transport públic del centre, força lluny i és un altre món. Allà són tot cases baixes, al més pur estil poble amb tocs anglesos molt evidents. Despertar-se amb el cant dels ocells dins de Hong Kong sembla estrany però hi ha més zona verda que asfalt dins del país!

Jo vaig quedar-me amb la Marta, una bona dosi d’amiga fa molta falta, mentre que el Marc va anar a visitar el Tian Tan Buddha, una estàtua de Buda de bronze immensa a l’illa de Lantau i el temple de Po Lin.

A l’hora de dinar però ens vam retrobar a la que seria la nostra segona casa i segurament l’allotjament més espectacular al que hem estat mai. La nostra habitació al Ritz-Carlton, estava al pis 115, a uns 450 metres d’alçada. El primer dia feia tant mal temps i estàvem tant amunt que no es veia absolutament res per les finestres, estàvem literalment als núvols. Ens van donar una habitació amb vistes a Victoria Harbour a la zona Club, que ens donava accés al Club Lounge (on durant tot el dia es serveix menjar i begudes gourmet). La nostra experiència en aquest hotel de super luxe AQUÍ.

Quan preguntàvem què fer abans d’arribar a Hong Kong, la resposta més comú era: menjar, menajr molt! Dit i fet, ens vam passar tota la setmana endrapant! La nostra cuina preferida, després de la Catalana (com a casa enlloc); és la japonesa, i aquí a la ciutat vam provar per primer cop l’Omakase al restaurant Kokoro Sushi.

És tracta d’un menú tancat molt comú a japó, on és el xef qui escull el que menjaràs. Va ser increïble, el menú consistia en un entrant, 5 sashimis, 5 sushis, un plat calent, una sopa i 3 mini postres. Sincerament, el sushi i sashimi de Kokoro Sushi ha estat, fins al dia d’avui, el millor que hem menjat mai. No eren simples talls de peix, si no que estava súper elaborat i mesclant peix i marisc de primera qualitat: gambes, ostres, eriçons de mar, cloïsses…  

Vam seure a la barra i el xef preparava tant el sushi com el sashimi davant nostre, és espectacular veure el domini del ganivet! Només de recordar aquell sopar se’ns fa la boca aigua. No és un menú barat, però ho recomanem al 100% va ser realment espectacular!

Els últims dies a la ciutat els vam dedicar ja no tant a fer turisme sinó a gaudir del nostre hotel, fer les últimes compres, i trobar-nos de nou amb la Marta i aquest cop també el Safar!

Hong Kong és una ciutat que no t’acabes en quatre dies, vam quedar-nos-hi una setmana pensant que seria suficient i no, haguéssim estat molts més dies, però ja teníem els vols comprats així que vam posar rumb a Macau per passar un parell de dies a les Vegas d’Àsia abans de volar cap a Taiwan.

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.